saxi 572 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan H4 SET PHILIPS ZES chip 8000LM - SREDNJE/DUGO/MAGLENKU - H4 - LED sijalice za dugo, srednje svetlo,maglenke i poništivači - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H4 SET PHILIPS ZES chip 8000LM BAZA SIJALICE... Na sugestiju našeg elektro guru-a @Arakis otidoh do gore navedene firme i pazarih gore navedene. Jednom rečju bruka kako su dobre. Ne razbacuju svetlost, linija na zidu, a kad blicnem uhhhh. Hvala kolegi na sugestiji ......sledi komplet ledizacija na vozilima. Deder baci neku fotku kako je ispalo ako ti nije mrsko , i jedno pitanje, jesi uspeo sve slakocom da priključiš po sistemu plug and play, ili si morao da hemijaš sa nekom dodatnom opremom da bi svetla radila kako treba poslato preko one stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 8, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Plug & pl(r)ay uvek... Samo prikljucis ali ima mogucnost pomeranja sijalice u svim pravcima tako da se lakse prilagodi snop prema faru. Izvini Bane, pretekoh te sa odgovorom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7690 Napisano Decembar 8, 2020 Solo Rider, 3079 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Само напред професоре ... твоја реч има већу тежину Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7690 Napisano Decembar 8, 2020 Solo Rider, 3079 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @saxi Bio sam ubedjen da sam napravio neki snimak, ne bi ga našao da sam Bog, a motori sad zakopani u garaži nema šanse da ih izvučem. Uglavnom prezadovoljan sam. Naručio sam pro ALI-ja one gumene navlake jer mi je bilo žao da sečem originale zbog onog hladnjaka. $3.5 sa sve prevozom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Decembar 8, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Just now, BaneVuk58 said: jer mi je bilo žao da sečem originale zbog onog hladnjaka Drugar skoro stavio na ST kao moju neke mini led sijalice bez sečenja te gume. Ja se dugo mislio kako da to uradim (neki specijalni setovi na netu baš za ST su preko 150€)...Uklopilo se se fabrički, bez budženja, deluje sve OK., cena oko 20€. Jel ima neko iskustva sa sa tim mini led sijalicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, Dare, dajte linkove poslato preko one stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, drugar iz Rvacke je narucivao sa Alija H7 ledare, ali nije našao idealne, da dobro svetle, i da ne crkavaju brzo, a onda je stavio ove Osram, kod nas su isto kao i tamo, sitno ispod 100 Evra, a evo i njegovih utisaka. poslato preko one stvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Decembar 8, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, saxi said: Bane, Dare, dajte linkove poslato preko one stvari Nemam link, kupio je u Kraljevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7690 Napisano Decembar 8, 2020 Solo Rider, 3079 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @saxi Koji ti link treba? Za sijalice sam vec postavioPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зо Ран 48 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: Кладово Motocikl: Мотобус Prijavi odgovor kao problematičan On 8.12.2020. at 14:57, BaneVuk58 je napisao: @saxi Koji ti link treba? Za sijalice sam vec postavio Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Можда не може да отвори линк зато што си послао преко оне ствари. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7690 Napisano Decembar 11, 2020 Solo Rider, 3079 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Можда не може да отвори линк зато што си послао преко оне ствари. Jes i to što kažeš www.bear.rs Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, nespretno sam napisao poruku, sve sam dobio, vidi se sve, hvala poslato preko one stvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7690 Napisano Decembar 16, 2020 Solo Rider, 3079 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan VID_20200907_195215 STREAMABLE.COM Watch "VID_20200907_195215" on Streamable. Znam da se negde imao snimak kad sam kupio Bear sijalice koje sam spominjao pa evo za zainteresovane kako to izgleda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 16, 2020 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dobro rekao bih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 16, 2020 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako i kod mene svetle ove C5 kineske, "gomila svetla"! Vidi se kao po danu ali nekako ne definisano, svuda ga ima (svetla), na sve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7690 Napisano Decembar 16, 2020 Solo Rider, 3079 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, N.F.S. je napisao: Tako i kod mene svetle ove C5 kineske, "gomila svetla"! Vidi se kao po danu ali nekako ne definisano, svuda ga ima (svetla), na sve strane... ja sam prezadovoljan.Sve vidim i nikome ne smetam što je najvažnije . Tenk ju @Arakis-u na preporuku. Naručio i one gume za od pozadi da ne budjim originale i top 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ove maglenke pijacarke odradju posao za sve pare Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor imaš li možda link, sviđa mi se kako sijajuSent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam, Bubanj Potok drugi red Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Imam, Bubanj Potok drugi red Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаOvo je bolja navigacija od Google mapa .Hvala u svakom slučaju Sent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem ako budes kupovao uzmi i super lepkom namazi svaki sraf cak i onaj sto drzi socivo. Vrlo su skloni odvrtanju usled vibracija, a kad spane cao zdravo.Ima 3-4 tezge sto prodaju razna svjetla, recimo 9ne s okvirom su bile 10€ zadnji put kada sam bio, a ima i jos novijih modela. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Decembar 17, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bigor je napisao: Meni ove maglenke pijacarke odradju posao za sve pare Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Lepo svetle, ali ovo nikako nisu "maglenke" , nego su "spot". Malenke daju širok i "plitak" osvetljaj, a ove biju u tačku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da u pravu si i one bi trbale biti malo zuce boje ali reko da ne objasnjavam, pa napisah maglenke. Meni ovakve bas i trbaju jer su mi slaba svjetla po noci Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1003 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas neku sliku kako izgledaju da znam sta da trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi obicna svjetla, bilo je malo i magle, pa pojacava utisak mada mi bas pomazu nocu.Evo i slika ako se vide kako treba.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...