Arakis 5809 Napisano Jul 27 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nema odvijanja, mora odlepljivanje. Vec sam video takvu sijalicu, nisu je dobro zalepili pa usla voda. Obicno nema pomoci zato sto kad jednom udje voda dolazi do reakcije sa kalajem od koga pravi prasinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11221 Napisano Jul 27 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, the_doctor je napisao: @piki Imam na motoru i ove, i one druge sa 6 LED-ova. Jedne koristim da me bolje vide danju, a ove kao tvoje da ja bolje vidim noću. Uhvatile mi kondenz ove prve, odvrnuo samo prednji deo, bez komplikacija. Sa ovima kao tvojima nisam imao problem, ali predpostavljam da se isto samo odvije spreda staklo i rozetna. Javi baš. nema odvrtanja ovde,naravno da cu probati ali narucujem veceras 2 nove ,nasao na aliji samo maglenke ,neki popust 3000 dinara iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano Avgust 19 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba, meni ne odgovara. Led maglenke za motore - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju maglenke za motore. Uzeo sam za svoj motor ali mi ne odgovaraju, nema pomeranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Subota u 00:16 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i dosta saveta i predloga sam "pokupio". Zanima me ugradnja maglenki na pedu tek. Ona ima samo akumulator kao izvor napajanja. Nema ni kutiju sa osiguracima niti bilo kakav alternator (bar ga ja nisam video). Da li ce maglenke izvuci previse struje-isprazniti akumulator i da li je za preporuku ugradnja maglenki (zbog struje) na tek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7754 Napisano Subota u 09:10 Solo Rider, 3087 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ima napanje..elektro magnetno negde zakopano u mašini. Dve naglenke mu neće škoditi. Još ako se poveže preko brave nema šta da brineš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 14 Napisano Nedelja u 21:31 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za informaciju. S obzirom da moj tek nema rol bar imam samo dve opcije za ugradnju na kormanu i na vilama. Mislim da je estetski lepse na vilama ali neznam koliko ce biti funkcionalne postavljene tako nisko i na malom odstojanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...