termogedzo 57 Napisano April 2, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Balosavi. Upoznao sam Dragana, glavnog majstora, a moji utisci po pitanju ove firme su krajnje pozitivni. Naravno, nesto sam i slikao, a fotke saljem sutra. Preko 3T Racinga sam uvezao novu masinu za moj motor i uskoro ce se zvati XTZ850 :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ja sam bio kod njih jos ranije i moji utisci su pozitivni, Gagi je veoma ljubazan, imaju uslova za rad, nabavljaju delove, imaju i opremu na prodaju... Ali jedan drugar sto je imao Suzuki Marauder radio je servis kod njih i kaze da su mu kocnice pretegli, smanjili protok goriva, ventile lose nastelovali... Posle je njegov kum radio servis na nekom super motor 125ccm, Rieju i nije bio zadovoljan nimalo ali je pre par dana ponovo bio kod njih i kupio Suzuki DR600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 3, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika: Glavni servisni deo kompleksa gde se nalazi Dyno masina Dyno. One dve crvene cevi su u stvari odvodi izduvnih gasova. Honda Deauville sa interesantnim kvarom Malo rezerve... Prelazimo u magacin sa motociklima namenjenim daljoj prodaji. Ima interesantnih primeraka Magacin sa delovima: Dragan, glavni majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ja narucivo neke delove od njih 100% korektni i brzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta narucivao delove od njih i imam najbolja iskustva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan au sta tu sve ima dali bi mogao da dobijem neki kontakt telefon na PP ili ovde posluzilo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...