Nesa-St 243 Napisano Februar 9, 2017 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo gazi "Legendo" , bravo, vrlo interesantno... ček da vim ukro si mi sliku ,hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo MIki,samo cepaj. Uzgred,lepe ti cvike Hvala dušo...postao sam pravi modni mačak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Samo gazi "Legendo" , bravo, vrlo interesantno... ček da vim ukro si mi sliku ,hehe. Poludeo svet brate...počeli da kače motore po banderama Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je bezbedan i ne treba mu lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 5.Dan ( Mojstrana-Portorož-Piran-Trst-Mojstrana ) I Slovenija ima obalu, morsku.Znam da znate nego čisto da pomenem. 47 kilometara tačno, al što je lepaaaaa,uh. Danas ćemo malo da se spustimo namore što bi rekli preko Drine...Dole nam je blizu i Trst, a tamo proslavljaju godišnjicu, bajkersku... Jasno je da Postojinska i nije imala šanse u odnosu na Piran i Portorož.A nije da je nismo razmatrali, jedno 3 sekunde...možda dogodine... Do dole ćemo da sljuštimo auto-putem, dosadno ali šta ćeš.Ima tu i neki okolni put od Ljubljane ali okasnili smo momački jutros, nema se vremena... Prva pauza u Kozini, svratismo u Dainese outlet.Da se vidi šta ima, a ima svega...Cene popularne, akcijske...još da je viška love,ih. Kopar i Isola nam ostaše sa desne strane.Kopar budi sećanja na Tomos ali njega više nema ovde, otiš'o u Kinu Luka je i dalje tu.Već i odavde se vidi da je cela obala lepa al' ne mož' stati sve u ovaj kratki dan, nema sile... Portorož, lep i uredan...i skup.Baš mi zaličio na neko mondensko mesto.Možda i jeste, verovatno.Dosta Italijana odmor provodi ovde.Blizu im, lepo je ali cenim da su i kazina jedan od razloga. Daj da opalimo po parče torte da dodjemo malo sebi pa da vidimo gde ćemo.Zauzesmo mesto u plažnom kafiću i punimo se slatkišima.U more nećemo, ne možemo gologuzi A vruće je da poludiš, valjda je vazda tako na moru.Ili smo mi navikli na brdske temperature pa nas iznenadilo malo, k'o sneg putare... Rodjak došao sa novim Versysom 'iljadu, k'o lutka. Dosada nas potera odavde ali nećemo daleko...Piran je tu odmah iza ćoška.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pravo zadovoljstvo pratiti tvoj putopis.Bravo druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Februar 10, 2017 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale i na destinacijama i na fotografijama i celom putopisu. Dao si mi i ti po koju ideju gde još da prođem motorom u mom komšiluku, a još da nisam bio. Dobro nam došli. Vidim, da volite slatko. Imam i ja još koji hint na lageru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan K'o što rekoh idemo do Pirana. On je odmah tu iza ćoška, možda 2 kilometra dalje.Još je manji ali i lepši nego Portorož.Kupio nas na prvu, a vala i na drugu Nemoguće je da ti se ne svidi.Valjalo bi ovde provesti bar 5-6 dana.Svaki dan ga upoznavati pomalo, onako na kašičicu...E to bi bila prava stvar, možda nekad... Tartinijev trg Super je što smo motorom, možemo skroz do centra, a ni parking se ne plaća.Jedva se provukoh sa bočnim koferima pored rampe.Rekoše mi dobri ljudi iz jedne konobe da je ok da ga tu parkiram.Fala im. Na rivi klasika, restoran do restorana, a sa druge strane obala, kamena.Videli smo i par umetnika kako obradjuju ove kamenčine.A bilo je i par golih teta, sunčale se na kamičku Malo je nezgodno za kupanjac ali snašli bi se nekako... Al je nekome lepo Ceo dan smo se oštrili da ručamo neka morska čudesa.Nismo nešto ljubitelji te vrste klope ali kad smo već ovde red bi bio da probamo nešto.Medjutim sve to pade u vodu kad smo ugledali sarajevski ćevap u sred Pirana Da se mi napucamo ćevapa...ma daaaaa Jesti ćevape 'mesto ribe , pogotovo ovde je sigurno greh...teši me što nismo jedini... Šefe, mi ćemo dve pet'ce , malo rešije I stigoše Nisu baš kao kod Želje ali nismo to ni očekivali, jaka trojka... Ubacismo po neki magnetić u kofer i gaaaaas prema Trstu. Auto-putem, razume se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pravo zadovoljstvo pratiti tvoj putopis.Bravo druze! Hvala druže Sve pohvale i na destinacijama i na fotografijama i celom putopisu. Dao si mi i ti po koju ideju gde još da prođem motorom u mom komšiluku, a još da nisam bio. Dobro nam došli. Vidim, da volite slatko. Imam i ja još koji hint na lageru Hvala Ćale Da ne volimo slatko ne bi guzice bile ovolike Ako naletimo opet probaćemo tvoj hint sa lagera Navrati ti ovde, imamo i mi slatkiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Trst je tu blizu, na pola sata vožnje.Napuštamo Piran i opet gulimo po auto-putu.Samo prati ćentro, ćentro i ne brigaj, nema greške Vozimo se malo kroz grad, uživamo i razgledamo.Mislim da su što se tiče vožnje ,tu negde sa Grcima To ludo, to divlje,to šašavo Ali sve bez incidenta. Stromče bacam na parking, a mi u šetnju.Valjda će nas sačekati tu kad se vratimo,hehe Lep je Trst, baš lep...šteta što nije naš.Ponte Rosso je još uvek tu.Ne mislim na buvlju pijacu , to ruglo našeg mentaliteta što bi rek'o Giga Moravac Mislio sam na trg. Taman da ispijemo po espresso, onaj pravi, 'talijanski.Sedimo i uživamo carski, maksimalno opušteni. Majku mu, što odmor nije malo duži, valjalo bi.Privlači me ta Italija i obećah sebi da moram doći na desetak dana motorom, možda već ove godine. Videćemo, što bi rekli slepci... Gledaj majku biraj ćerku Pomenuo sam već da je razlog naše posete Trstu bila i proslava godišnjice, bajkerske.Slučajno sam video da moto klub Trst proslavlja 110 godina postojanja. Super, i mi ćemo da svratimo.Taman da mu damo medjunarodni karakter Sve je to lepo organizovano, što bi se reklo na nivou.Naravno ulaz je besplatan za posetioce.Sprovedoše i nas na parking, već počela da se okuplja ekipa.Ispred parkirane zverke na četiri točka, samo pristižu.Alfa, Fiat, Merc...šepure se, a i vlasnici sa njima. To su bila kola, a ne ovi plastikaneri danas... A unutra u hali nas čeka 110 motora, jao radosti...Nije baš slučajno 110 nego za svaku godinu postojanja kluba po jedan motor. Rekoh li već, hebeni su ti Italijani...teppisti... Ajmo unutra... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Preko 100 motora poredjani rekao bih nekim hronološkim redom.Od najstarijih preko jangtajmera do ovih današnjih.Ima za svakog ponešto.Ne znam odakle bih krenuo, najbolje od početka...tako i bi... Postaviću par najzanimljivijih... Tomosovo čedo D6 Ima priča u vezi dede i njegovog motora... Pa malo moderniji starci Za kraj MV Agusta Provedosmo skoro 2 sata ovde.Dok smo sve ispregledali i prepipali skoro da pade i mrak, a valja se vratiti u Mojstranu...Što bi značilo opet na auto-put i gaaaas... 448 km beše današnji djir... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Oduševljen sam pričom ali ja jednostavno ni jednu fotku ne videh, ne znam zašto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 11, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druže, meni otvara sve fotke normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, sve do sad putopise bez problema otvara samo ovde ni jednu jedinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1872 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sve za desetku, bravo. Gledam fotke sa putopisa i divim se, šta nam naši političari uradiše, imali smo lijepu državu, prokletnici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, sve do sad putopise bez problema otvara samo ovde ni jednu jedinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Februar 12, 2017 Andragog, 5078 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li si logovan ba sajt, hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma jašta sam, kažem 99 % putopisa bez problema ali ovde ni makac. Ali da ne gnjavimo više s monom, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Februar 12, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan uzivanje za citanje i gledanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Februar 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan uzivanje za citanje i gledanje Odlicno Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 13, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno uživanje za čitanje i gledanje. Nije me privukao naslov na prvu, ali mi je mnogo drago što sam pročitao odjednom sva putovanja! Prelepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 6.Dan ( Mojstrana-Vršič-Podbrdo-Bled-Mojstrana ) Jutros sam se malo ranije probudio.Marija još uvek spava, umorila se od jučerašnje vožnje.Taman da skoknem po doručak i da se malo provozam. Ustao je i Marko, pije kaficu na terasi.On je rodjak naših domaćina Slobe i Margit. Moram da ga pomenem jer je strašan lik ali ono baš neverovatno dobar i zanimljiv čovek. Radi i živi u Londonu, predaje na univerzitetu, piše knjige...ko bi rek'o kad ga čovek vidi Svaki dan sa njim je zezanje i šala...prošle godine se izgubio u šumi pa su ga tražili do ponoći, a ove godine je bajsom izašao na auto-put pa je imao pratnju policije do kuće loodak... Marko se šegači...'de si Milane, jesi ust'o Marko i Sloba...i strom...i bele čarapice...i sandale Sava Dolinka Jedna zanimljivost u vezi Mojstrane je da je odavde potekao 21 olimpijac.A mesto je baš malo, možda 1000-1500 ljudi ukupno živi ovde.Njima u čast napravili su Olimpijski park, otvoren je par dana pošto smo mi otišli... E da, onaj zip line što smo gledali pre neki dan, danas ćemo da ga overimo.U stvari, ne mi nego Marija.Ja ću da navijam, junački sa zemlje Karta beše 25 evra, potpišeš neko papirče da si ok sa zdravljem i možeš da letiš. Šta sve ljudi plaćaju,hehe... Mislim da je ovaj zip line preko 500 metara dužine Ajde dušo, možeš ti to Slikaj me, slikaj me A evo ga i filmić U nastavku napadamo Vršič.Prošle godine smo ga vozili ali u kontra smeru.Ne znam kako ali uspeli smo da preskočimo Rusku kapelicu.Taman ćemo sada da svratimo i obidjemo.Zapisah u glavu da je na 8 serpentini, da je ne promašim opet... Pre mesec dana su obeležavali stotu godišnjicu od tragedije...bio i Putin. Nastavljamo dalje prema planinarskom domu na vrhu.Bili smo već ovde ali moram da sidjem da opalim neku fotku.Oblaci se poigravaju, možda bude i kiše... Ovce su tu al' gde je čobanica stromče i tigrić...već duže vreme balavim na ovaj triumph 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2791 Napisano Februar 13, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Super slike , sad kad videh sve ovo ne moram ni da idem do Slovenije . :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...