pakundza 0 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako , posedujem keeway hurricane i imam jedan veliki problem (tako je kupljen(dobijem iz kompenzacije ,polovan ) ovako : motor kad se tek upali i krene odmah da se vozi razvija 70 km/h -mzd i malo vise ... cim se motor ugreje ne moze da predje 30 km/h . Merio sam mu kompresiju i kad je hladan ima 6,5 a kad je topao-zagrejan 6.1 ,sto je da kazemo ok . MOtor i kad je zagrejan a rasterecen (na stenderima ) ima punu snagu -cujem ga po zvuku i da ''kida '' da mi trese u mestu . dok kad je sa opterecem -zagrejan ide kao puz....max 30 da ponovim . Hvala unapred za odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da te zeza prenos.. Izbusi rupe na deklu pa javi kakva je situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano April 20, 2014 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 4T masina, kompresija bi trebala biti nesto preko 10b tako da tvoja od 6.5 i 6.1 je mala. Ako je 2T masina, proveri da li ti zatvara el. saug na karburatoru i flater tj listice na njemu ( ne sme biti lufta ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pakundza 0 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ushke vozio sam ga i bez dekle :-D isto se ponasa. @satelis 2t je masina , hvala na odgovorima , probacu-videcu sutra to za sauh . Inace kupljene su nove rolnice 5.5gr i nov kais i opet isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pakundza 0 Napisano April 22, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da dobijem na brzini ... pregrejevao se , kad sam mu skinuo sve oklope i deklu motor ide kao blesav hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje proveri zasto se pregrevao, pravljen je da radi "normalno" sa sve maskama i da se ne pregreva, znaci ima neki problem. Proveri da ti nije smesa siromasna itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano April 24, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije to nesto u redu, neces ga voziti bez oklopa i dekle valjda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pakundza 0 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako , izbusio sam deklu -sitne rupice . I ispod sedista -dole gde dodju zglobovi tu sam izbusio dve rupe sa jedne i druge strane. Da budem iskren ugurao sam u te rupe (lepo sam uglavio) kolena pod 45stepeni od vodoinstalaterskih cevi i direktno idu ka cilindru tako da ima direktno hladjenje i problem resen :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...