sstruja 115 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Polako se priblizava "pravi" pocetak sezone, vreme je da se izvrse i poslednje pripreme pred pocetak! Redovan servis, eventualno neka zamena, opravka, krpljenje, farbanje... Konkretno, sta se uradili na svom ljubimcu preko zime i koliko je kostalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kupio lanac i lancanike 11.000din kupio powerbronze belypan 120 eura narucio chrome radiator cover 70 eura narucio lanac bregaste 90 eura + zamena 100 eura uradicu najverovatnije i airbrush na rezervoaru 220 eura ceka se zamena lanca bregaste i to bi bilo. nije malo para ali volim da potrosim na suzanu vise nego leba da jedem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na redovnom servisu u novembru i to mu je to, gume su jos uvek dobre a lanac je besprekoran... Malo pre sam mu podmazao lanac i moze odma da se tera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 5, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan He he,.... kupio TA - 1500 eur napravio nosace kofera - 30 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 5, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan uradio veliki servis... nashtelovao ventile promenio rashladnu technost chishcenje i shtelovanje karburatora stavio iglichast lezhaj volana ulje i filter filter vazduha svecicu iridium sve ostalo provereno, struja, zupchenje, paljenje itd... oko 200e planiram josh dva karbonska topa da pazarim(oko 200e), nove shtitnike ruchica(oko 40e) i silikonske ruchice (25e) i spreman sam za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 5, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Polako se priblizava "pravi" pocetak sezone, vreme je da se izvrse i poslednje pripreme pred pocetak! Redovan servis, eventualno neka zamena, opravka, krpljenje, farbanje... Konkretno, sta se uradili na svom ljubimcu preko zime i koliko je kostalo! pa napishi shta si ti uradio ne sumnjam da je bilo zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan vi bre imate pare.....ja sam promenio ulje filtere svecice...lanac i lancanici su mi dobri,eventualno prednja guma treba da se zamnei ali moze jos da se tera, i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14782.msg199804#msg199804 date=1202223154] pa napishi shta si ti uradio ne sumnjam da je bilo zanimljivo Za sada sam samo postavio bisage otkako je prestao sneg da pada... Nisam imao kada, vozilo se A u planu su: - Da se rasturi diferencijal koji je neko zavario i da se zamene lezajevi zadnjeg tocka - propali - Da se zameni zupcanik na kurbli, nasao drugar na otpadu (radi tamo) original od BMWa, usput par klipova, klipnjaca, kao novi su, al to ne mora jos da se menja - Da zamenim obadve sajle - Zamenim zardjale srafove - Ulje u masini, menjacu, diferencijalu To sve ce me kostati oko 2.000din i bisage sam platio 4.000 Hteo sam i sediste da tapaciram ali za sada nema novaca... mozda napravim i sediste za putnika al to jos nisam definitivno resio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sprej za lanac 900 din i dolio gorivo do vrha za 400 din, seo i vozam se. Posto je motor skoro nov, servis je odradjen na kraju sezone. Nadam se da osim jos jednog servisa u toku sezone, necu imati vise nikakva ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U najavi mi je zamena ulja i filtera, zamena kočionih creva pancirnim, "punjenje" zadnjih amortizera, peskiranje i farbanje izduvnih grana, zamena ulja u prednjoj viljušci, servis automata za žmigavce i naravno nove bridgestonke koje čekaju na zamenu od Nove godine. Koliko će to da me košta...čuće se . Za dve gume sam se već otvorio sa 200 ojra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Februar 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio juce kod Sube, pitam sta sve da zamenim, on ga upali, malo se zezao oko njega i rekao, pa samo filter i ulje. Sve ostalo radi dobro. To je 45 eura. Mada bi trebalo da neke gume pazarim kada bas krenu duze voznje. ostalo cu sve sam, dobro, dobro pranje, vozim motor celu zimu, opran poslednji put negde kada je sijalo sunce u 2007oj godini jesenas. imam sprejeve za lanac(ciscenje, podmazivanje), trebalo bi i sajle da procackam i podmazem... Bilo bi dobro da je to sve, ali uvek nesto iskrsne, videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao sajlu kvacila i copak. Za koji dan zamena ulja i svih filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio lanac i lancanike 11.500din Zamenio filter ulja i ulje oko 2000 din U potrazi za novim auspuhom,i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Odradio lezajeve-135 e,ulje i svecice 40 e, provera lanaca 100 e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sada cekam semering i filter za ulje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...