stojke_nis 0 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me gde mogu naci polovne ili nove delove za kawu zx10r, trazim onu malu plastiku kao poklopac na repu se nalazi,koja ide iza suvozacevog sedista , a ispod nje je stop ..pa ako neko ima bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 430 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Na eBay-u može da se nađe svašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 20, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja tu plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojke_nis 0 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan imam ja tu plastiku jel mozes da je uslikas i da mi posaljes? nadam se da mislimo na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojke_nis 0 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se ovo sto trazim zove plastika repa,a moze i komplet sa poklopcem sedista ...ali mi je plastika repa imperativ .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 20, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mislis na ovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojke_nis 0 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan mislis na ovu? jel levo i desno ispod ovog dela sto ide do suvozacevog sedista ima sa obe strane da se navuce ? lici mi da je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojke_nis 0 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Motocikl: sv 650s 05,ninja,sprint phantom Prijavi odgovor kao problematičan ako ima neko ovu plastiku neka se javi na broj 0637341194..hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...