MatorKonj 1516 Napisano Jun 7 (promenjeno) Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio gumu na IPG i dobijem poruku od njih da sam na pokolon dobio neki mali paket u vrednosti 3000 dinara za auto, slepanje do 100 km, guma, akumulator...kod Atlasa Istina dao kod, i aktivirace mi paket za par dana, te uze od njih i Moto Srbija sa 10% popusta Promenio Jun 7 član MatorKonj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 676 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, MatorKonj je napisao: Ja kupio gumu na IPG i dobijem poruku od njih da sam na pokolon dobio neki mali paket u vrednosti 3000 dinara za auto, slepanje do 100 km, guma, akumulator...kod Atlasa Istina dao kod, i aktivirace mi paket za par dana, te uze od njih i Moto Srbija sa 10% popusta Ako je to "Biznis paket" koji sam i ja dobio od nekog partnera na poklon, on ne važi za motore. Samo kola. Proveri obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vandrokaš je napisao: Ako je to "Biznis paket" koji sam i ja dobio od nekog partnera na poklon, on ne važi za motore. Samo kola. Proveri obavezno Da ne važi za motore uzeo sam posebno Moto Srbija paket Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 15 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Listam malo temu i mahom se bazira na pomoc za motore (logicno) a ja bih malo "zloupotrebio" temu da pitam sta je zakljucak za automobile? Atlas sam nesto gledao 10 000 din Evropa i Srbija, nisam zvao, znam da ranije vezivali za auto a imam 2, mada jedan tesko da ce preko (mozda) pa mi vise odgovara paket na vozaca ali izgleda toga vise nema a ovih 10 000 za jedan auto mi nekako previse zvuci, mada ako zatreba nije skup naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8727 Napisano Jun 16 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema više niko da vezuje za vozača za Evropu, samo po Srbiji, odnosno, nije bilo kad sam ja tražio. Ja sam pre mesec-mesec i po uzeo Tesla Srbija+Evropa, 8,500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2024. at 13:20, Влајко je napisao: Што рече колега @Atorn, све ово ради више психички... Ovo je gotovo sve isto kao i kod Atlasa, sa razlikom da Atlas ne uslovljava kuppvinu oba paketa, već ima odvojene pakete za Moto Srbiju i Moto Evropu. Takodje, jeftiniji su za dve crvene. Kada sam razgovarao sa njihovim operaterom pomenuo sam i akumulator i gume i sve ono od cega su se ogradili da nece slepati i dobio sam uverenje da i to gledaju kroz prste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 16 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas Alvirovic pomenu nesto AMSS (nisam gledao emisiju cujem u prolazu), ja na brzinu prelistam sajt, tamo pominju povratak vozila u roku do 30 dana i tako nesto ako sam ja dobro razumeo, pa to mi bas i nije neka ponuda onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8727 Napisano Jun 19 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo na FB - neki kao popust na Atlasu za novi internacionalni paket - 5,490 din. Pretpostavljam da je samo za kola, ali eto, ako neko planira skoru kupovinu...ovo je prilično jeftino. Promo Atlas PROMO.ATLAS-SERVIS.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 20 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja pohvatao ovaj paket u EU vazi u slucaju saobracajne nezgode i vazi za slep do kuce u Srbiji samo ako se desi preko granice, ako se desi u Srb ne vazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8727 Napisano Jun 20 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Biker Q je napisao: Koliko sam ja pohvatao ovaj paket u EU vazi u slucaju saobracajne nezgode i vazi za slep do kuce u Srbiji samo ako se desi preko granice, ako se desi u Srb ne vazi. Stvarno nisam gledao detalje - samo sam pretpostavio da je popust u pitanju. Ja sam pre dva meseca uzeo Tesla, pa me nije interesovalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8727 Napisano Jun 21 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade napamet - da li je iko imao ikakva iskustva sa ovim kućama što još važe za pouzdane? Atlas, Tesla, AMC? Manje-više znamo svi šta nude, ali ima li iskustava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 21 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo najbolje steknes na licnom primeru, sto ih sad kad si bio na putu nisi okrenuo i pitao za pomoc. Ja sam sad iz omisa okrenuo amss i rekao da imam problem sa trokiranjem, gasenjem i gubitkom snage pa ukoliko se ne snadjem sam na licu mesta da li mogu da ocekujem slepanje do najblizeg servisa. Devojce trazilo ime prezime i broj tablice i kad vide da me ima u sistemu rece da ih pozovem ukoliko bude trebalo da posalju vozilo. Polozili ispit, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8727 Napisano Jun 21 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Za takvo "polaganje ispita" su dovoljne i reklame što iskaču na sve strane. Ja upitah da li neko imao realno iskustvo, a ne to "hoćemo, majke mi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 21 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti procita napisano il ti cilj samo da opljujes ko u svakoj temi. Ja lepo napisa da sam zvao i da mi devojka rekla da pozovem opet ako treba da salje slep da me preveze do najblizeg servisa. I sta ti tu nije jasno, gde ces realnije od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8727 Napisano Jun 21 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan O čemu pričaš ti?? Kakvo pljuvanje?? Koga ili šta sam sam to opljunuo? Kakva je tačno razlika između reklame na Instagramu "pomoći ćemo vam u nevolji" i devojčice na telefonu "samo zovite, pomoći ćemo"?? Ja lepo pitah za REALNO iskustvo - ono, kao, nekome stao auto, imao udes, ispraznio se akumulator, šta god, pozvao "svoju" pomoć na putu, i onda mu pomogli, ili nisu. Za to pitam. A "hoćemo, keve mi" je isto telefonom od ljubazne devojčice i u reklami. Na rečima su svi jaki, ja pitam za realno iskustvo, a ti mi odgovaraš sa "rekla mi da zovem ako zatreba" - kako ti je to tačno pomogla?? Ohrabrila te?? Ja bukvalno ne razumem ni zašto si to napisao kao odgovor na moje pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 21 (promenjeno) Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, zaludan je napisao: bukvalno ne razumem ni zašto si to napisao kao odgovor na moje pitanje. Bukvalno ni ne treba da razumes jer sam ja to napisao sirokim narodnim masama koje su razumele a ne tebi koji mislis da se svet vrti oko tebe. Jbt, pito si za iskustvo. Ja ti rekoh da sam bio na putu i okrenuo amss i trazio pomoc blablabla i sve kako je teklo. Kako da trazim pomoc u vidu slepamja kad nisam u kvaru, devojka je ponudila pomoc i sta ti nije jasno. Prvi si ovde sirio pricu kako je vozzi pred pucanje zavlacio sve one koji su trazili pomoc i sad ti prosto krivo sto je ova htela da posalje slep jer nemas argumente za omalovazavanje. Idi sad lepo skini klemu sa accu pa pozovi asistenciju da dodje i otkloni kvar pa nam prenesi to iskustvo koje trazis od nas. Uradi nesto korisno, nemoj samo pljuc pljuc .... Promenio Jun 21 član travelman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Jun 21 Drug član, 866 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @zaludanJesam ja. Proslo leto krenuli u Grcku na more, bratov auto, on vozac, ja suvozac u tom momentu. Na Evzoniju zemlja gori, zatvaram prozore, palim klimu, momentalno se pali lampica akumulatora na tabli i gubi se servo u volanu. Izlazimo napolje, pukla remenica radilice i spala na hladnjak, super. Taman prosli Grcku stranu i usli u Grcku. Zvali Atlas, problem je bio sto je vikend, a Grci ne rade vikendom pa smo cekali slep iz Makedonije. Covek je morao proci kroz celu guzvu na gran. prelazu ali stize u neka doba, odveze nas nazad, nova remenica, novi kais, sve sredjeno i popravljeno dok smo mi rucali u restoranu. Nismo nista platili, seli u auto i gas dalje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano Jun 21 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da ih "opravim"... Jer kao ,.sve jedno s kojim krenem na more.....Gde sve jedno , ludaco , jesi normalnawww.medinobend.rswww.bendovi.info 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Jun 23 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na FB grupi "Grčka Info" već nekoliko slučajeva prijavljuju ljudi da ih je AMSS ostavio. Neki su ljudi čekali 4 sata sa decom, drugima se javio neko na Grčkom i kao jbg, ne zna engleski, vikend, ne radi niko. Snađi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 24 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ovo sa amss je tacno, istu pricu mi sad za vikend pricali ljudi koji rade na benzinskoj pumpi na autoputu i svega se nagledali i jos na sve gore napisano dodali da pre 9 ujutru niko od njih ne izlazi na teren. Ako se uopste smiluju da izadju a to sto su u pokvarenom vozilu i deca ne igra im neku bitnu ulogu. Atlas najpouzdaniji, ko ima amss ko i da ga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8727 Napisano Jun 24 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 24 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, zaludan je napisao: Samo cekao da se javis i popljujes, znam te kako dises pa zato i napisao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 24 (promenjeno) www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Alekre said: Gledam na FB grupi "Grčka Info" već nekoliko slučajeva prijavljuju ljudi da ih je AMSS ostavio. Neki su ljudi čekali 4 sata sa decom, drugima se javio neko na Grčkom i kao jbg, ne zna engleski, vikend, ne radi niko. Snađi se. Zar se za AMSS ne zove broj u Srbiji? POZIV IZ SRBIJE: 1987 POZIV IZ EVROPE: +381 11 3331 200 Promenio Jun 24 član markone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Jun 24 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, AMSS je spojio člana sa nekim iz Grčke pa valjda se nisu sporazumeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 25 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Alekre said: Ako sam dobro razumeo, AMSS je spojio člana sa nekim iz Grčke pa valjda se nisu sporazumeli. To je onda neka nova praksa. Kada sam ja 2012. ostao u HR, sve je AMSS organizovao. Ja sam im dao podatke šta se desilo i gde sam, a oni su mi samo javili kada će da dođe HR HAK po motor... tako je i bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...