JevtaNS 1874 Napisano Mart 28 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sudom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve u svemu nema nam spasa pitanje za slep popravke itd van nase Srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 28 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Znali neko neki dobar servis i šlep oko antalije .... Da utefterisem broj ako mi zatreba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Mart 28 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/grckainformacije/posts/1116107282606121/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 28 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nemam fb ako je nesto oko tr ... Na 39.40 kratak info za one koji ce na tu stranu. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Mart 28 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan E, baš me je nasmejao mejl koji mi je maločas stigao... Onako.....kiselo. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9928 Napisano Mart 28 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle im obraz ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Smart SRB + EU - Smart Drive SMARTDRIVE.RS Istražite naše pakete pomoći za sigurna putovanja po Evropi. Pružamo podršku u slučaju kvara. Pouzdan partner za vaša... Ovi su neki novi,danas videh na instagramu.Navodno imaju pakete koji se vezuju i za vozilo i za osobu i imaju opciju motocikla.E sad,ja nisam detaljno proveravao niti ih zvao ali deluje interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Mart 29 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su osnovani u februaru, imaju 2.000 dinara kapitala, posle iskustva sa wozzi ne ulivaju neko poverenje.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8726 Napisano Mart 29 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Blaza je napisao: Odakle im obraz ??? Nema to veze sa obrazom - to je automatika kojom se niko više ne bavi. Verovatno će svi koji imaju pakete to dobijati dok neko negde ne ugasi server. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 30 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Danas pade prva voznja preko granice bez ikakvog VOZZI osiguranja u džepu. Zadnjih 10ak godina ih imao par raznih i na moju sreću mi nikada nisu zatrebali ali su mi ipak grejali srce misleći da sam sa njima bezbrizan gde god se nadjem u belom svetu. Danas ipak malo zaigra puls na pomisao da nemam nista u džepu al brzo me prošlo, sve ono što može mi rikne na truljinama imam u gepeku pa ne mogu nigde da ostanem pored puta ali ipak sam osećao neku prazninu. Brzo me proslo, sad me boli raka sto ga nemam a neću iz principa ništa drugo da kupujem jer mi VOZZI važi do 11. meseca i do tad sam libero. Šta posle uzeti, videću na konto vasih predeloga. I dalje sam pri stavu da je dobro imati osiguranje samo da bi nas šlep u slučaju nekog većeg kvara u bilo koje doba dana ili noći (što je bitnije) prebacio iz neke vukojebine do civilizacije dok je sve ostalo što obećavaju manje bitno. Ali .... U januaru sam pisao kako mi se gasio auto u novogodisnjoj voznji na svakih 50ak km kada se nešto pregreje a posle 3 minuta ladjenja pali na čvrgu i tera dalje ko da nista nije bilo. To "nešto" sam imao u gepeku pa sam bio ravnodusan i onda kada mi se oko 2 ujutru u vukojebini oko tjentista ugasio agregat a ja krateći vreme bacim oko na mob a ono nema ni signala ni neta. Šta raditi u takvoj situaciji da je stvarno frka. Što se mene tiče, daleko ima lepa kuća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11633 Napisano April 1 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 3. 2024. at 22:13, travelman je napisao: Danas pade prva voznja preko granice bez ikakvog VOZZI osiguranja u džepu. Zadnjih 10ak godina ih imao par raznih i na moju sreću mi nikada nisu zatrebali ali su mi ipak grejali srce misleći da sam sa njima bezbrizan gde god se nadjem u belom svetu. Danas ipak malo zaigra puls na pomisao da nemam nista u džepu al brzo me prošlo, sve ono što može mi rikne na truljinama imam u gepeku pa ne mogu nigde da ostanem pored puta ali ipak sam osećao neku prazninu. Brzo me proslo, sad me boli raka sto ga nemam a neću iz principa ništa drugo da kupujem jer mi VOZZI važi do 11. meseca i do tad sam libero. Šta posle uzeti, videću na konto vasih predeloga. I dalje sam pri stavu da je dobro imati osiguranje samo da bi nas šlep u slučaju nekog većeg kvara u bilo koje doba dana ili noći (što je bitnije) prebacio iz neke vukojebine do civilizacije dok je sve ostalo što obećavaju manje bitno. Ali .... U januaru sam pisao kako mi se gasio auto u novogodisnjoj voznji na svakih 50ak km kada se nešto pregreje a posle 3 minuta ladjenja pali na čvrgu i tera dalje ko da nista nije bilo. To "nešto" sam imao u gepeku pa sam bio ravnodusan i onda kada mi se oko 2 ujutru u vukojebini oko tjentista ugasio agregat a ja krateći vreme bacim oko na mob a ono nema ni signala ni neta. Šta raditi u takvoj situaciji da je stvarno frka. Što se mene tiče, daleko ima lepa kuća. brate spržio si mi mozak i nista nisam razumeojebote imas delove,nemas delove,vozi koji ne postoji imas do novembra pa neces nista drugo dok on ne istekne,kome daleko lepa kuca,brate mili, ponedeljak jestani , čekaj 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 1 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, piki je napisao: brate spržio si mi mozak i nista nisam razumeojebote To je zato sto vozis dsg na tempomatu pa si uspavan, da stalno šaltaš treća peta bilo bi ti sve jasno ... Meni moze rikne samo kapa, ruka, komutator ili neka druga sitnica a to sve iman u gepeku. Vozzi koji imam vazi do 11.meseca. To sto su oni pukli je njihov problem a ne moj. Nemam nameru da istu stvar kupujem 2x za isti period ... A deleko lepa kuca Jezdi, Dafini, vozziju i svim slicnim, avantura je mnogo zanimljivija kad se uzdas samo use i u svoje kljuse .... 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano April 1 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 1 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Sta dobro, najdobro ... Svi kukaju da bude bolje a ja kukam da potraje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5498 Napisano April 1 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Od 5og min o vozziju, otisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9928 Napisano April 1 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2024. at 9:45, ProMaster je napisao: Spali prelivi ili nije imao zaštitu na turbu ? Danas bio sudski veštak. Bio si u pravu, spali prelivi ! Našao čovek odmah... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8883 Napisano April 1 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Blaza je napisao: Danas bio sudski veštak. Bio si u pravu, spali prelivi ! Našao čovek odmah... @Darko Mihajlovic - Vidiš da nije uvek do Pežoa, malenog, nego do ručice čovečje... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano April 1 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Malena srpska ručica pipalaPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano April 2 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 4. 2024. at 15:20, Blaza je napisao: Danas bio sudski veštak. Bio si u pravu, spali prelivi ! Našao čovek odmah... Pa, hoce li da ga tuzi sad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9928 Napisano April 2 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Isti dan ga je zvao. Majstor se malo nećka... Gledaće ako je ikako moguće da reše bez suda. Zadnja opcija je to...tužba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8883 Napisano April 2 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan I sve to zbog 1500 din, koliko koštaju prelivi.. Tugica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano April 3 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Koji je to majstor u Nisu. Ime servisa, majstora, gde se nalazi... Ako neces ovde, daj u pp. Bas me interesuje da ga zaobidjem. A mozda je i na losem glasu vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9928 Napisano April 3 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam da je okolina Niša. Ne znam tačno koji je servis u pitanju. Juče su se dogovorili, sinoć su došli sa šlepom, natovarili ga i oterali. Ide komplet rasturanje do lima, menja se prednji deo limarije (zbog temperature) i sve ostalo... Videće danas po danu da li mu se to isplati da radi, ili će da se refundira u kešu. Greške se dešavaju svima. Kolega je pristao i na to, da probaju da ga vrate u prvobitno stanje, mada svi sumnjamo da može... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5498 Napisano April 3 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan To izprva nije trebalo praviti nego na dobos i kupiti drugi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...