Satelis 16778 Napisano April 28, 2024 Integrisan, 9525 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super, to je odlično resenje iz dva razloga. Prvi je taj što se obavlja radnja manje ili ti nemas sta vući rukama kao sto se mora povući poteznica kod ostalih koji su drugačije rešeni (T-Max, Integra, X-ADV, Burgman...) Drugi je razlog što sajla stoji skroz pravo, nema mogucnost da je išta greje te neće biti ni kondeza, zaribavanja. Kad je sajla lučna, ima grejanje, vremenom može zaribati kao što se redovno desava na MP3. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano April 30, 2024 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Probao juce,odlican motor lepo se vozi ima mesta taman koliko treba ja sam 182cm,da prodam moju Multistradu i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3425 Napisano April 30, 2024 Drug član, 1613 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kesko123 0 Napisano Maj 14, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kupio sam yamahu xmax 250 2010 godiste i dok nisam krenuo duze da je vozim nisam video probleme neke Desava se to da kada je motor ugrejan posle 50 60km voznje kada ga ugasim ne mogu da ga upalim narednih sat vremena i cim se ohladi upali odma U voznji se nista ne desava ne pokazuje nikakva trzanja gusenja ili sta god Promenili smo mu senzor radilice posto je izbacio bio codnu gresku 12 i nista nismo dobili sa tim Da li moze neko da mi pomogne sto se tog problema tice? Hvala :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16778 Napisano Maj 14, 2024 Integrisan, 9525 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ima li pritiska goriva tad kad neće upaliti, manometar u ruke i merenje. Miriše na motoric pumpe goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenNP 0 Napisano Maj 24, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam problem sa Yamahom X Max 250i, 2008god. Imao sam problem sa hladnjakom, ostao bez vode, pa je probio dihtung glave motora. Nov hladnjak, novi ditung glave motora, sve obradjeno spakovano. Motor lepo radi, ne gubi antifriz, ali posle pola sata voznje u gradu temperatura ide u crveno... Ugasim motor, odmah ga upalim temperatura se vrati malo iznad polovine. Majstor je odzračio nakon popravke. Ne znam šta bi moglo sada biti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 174 Napisano Maj 24, 2024 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li pali ventilator ? Ako ga pali, a ne moze da ohladi onda je manjak tečnosti, vazdušni džep, prljav hladnjak, pumpa vode, pogrešno montirana glava, termostat, mora preciznije da kažeš. Ako pak ne pali ventilator proveri da li vrela voda uopšte dolazi do hladnjaka, ako da termoprekidač prvo, ako je ispravan onda relej ventilatora i ventilator eventualno da nije nešto otkačeno ili vraćeno pogrešno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suchpro 58 Napisano Jun 3, 2024 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SYM MAXSYM 508 TL Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam bio na odmoru, svratio sam do Trsta gde sam poručio veći vizir od F. FABBRI Accessori. Vizir me je izašao 89 EUR, nešto manje od GIVI vizira, pa da vidimo kako će se ponašati. Vizir je 7,5cm viši od fabričkog (dok je GIVI 15cm od viši od fabričkog), širina je skoro pa ista (GIVI je opet znatno širi), za sada sam primetio bolju zaštitu od vetra i manju buku, međutim vozio sam u glavnom po gradu. Par slika u spoileru. Link ka viziru: https://fabbriaccessori.com/en/scooter/3345-ex/ Spoiler Promenio Jun 3, 2024 član suchpro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefBG 3 Napisano Jul 8, 2024 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-MAX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li neko zna koje je fabričko podešavanje šrafa za mešavinu na karburatoru? Ako se ne varam mislim da je 2.5 kruga, ali ne mogu nigde tačno da nađem taj podatak. X Max 250, 2005. god, karburator... Hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urgh8 1 Napisano Septembar 22, 2024 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 125, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li se ikome desio takav idiotski peh kao meni, da slučajno sipa dizel u skuter? (ne pitajte kako mi se to desilo, trenutak dekoncetracije u žurbi). Yamaha X Max 2010. je u pitanju, moja je 125cc ali cenim da je ista priča kao i sa 250 cc. Ako ima nekoga kome se to desilo, kako ste postupili i šta ste sve čistili od dizela? Promenio Septembar 22, 2024 član urgh8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16778 Napisano Septembar 23, 2024 Integrisan, 9525 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne pokusavaj paliti, na crevo izvuci svo gorivo iz rezervoara. Sipaj benzin do čepa i izvuci opet na crevo. Sipaj opet do čepa, skini diznu i daj kontakt ključem da potera benzin kroz pumpu i magistralu. Vrati diznu i probaj paliti bajk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urgh8 1 Napisano Septembar 26, 2024 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 125, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/23/2024 at 9:54 AM, Satelis said: Ne pokusavaj paliti, na crevo izvuci svo gorivo iz rezervoara. Sipaj benzin do čepa i izvuci opet na crevo. Sipaj opet do čepa, skini diznu i daj kontakt ključem da potera benzin kroz pumpu i magistralu. Vrati diznu i probaj paliti bajk. Hvala ti puno Satelis! Što bi rekli zapadnjaci ... appreciate that! Već sam ga bio dao mom majstoru da to sredi, pre nego je stigao tvoj odgovor. Ja se slabo razumem u skutere (i motore generalno) pa ne bih smeo sam da otkačinjem dizne (prvo ne bih znao kako da dođem do njih) jedino što bih mogao sam je da istankujem rezervoar. On je uradio isto što i ti kažeš: nakon pražnjenja rezervoara je produvao dizne, i još mi reče da je zamenio svećicu jer je ista pregorela od dizela. Sve to me je koštalo finih 40 evrića. Promenio Septembar 26, 2024 član urgh8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, trenutno tražim da kupim neki solidan primerak X maxa pa me zanima kako se vraća kilometraža na njima,jel isto tako jednostavno kao i na kolima? Vidim po oglasima primerke stare petnaestak godina sa nerealno malom kilometražom, izgleda vozile bake subotom do pijace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano April 7 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi bajkeri, potrebna mi je pomoć da pronađem akumulator za Yamaha xmax 250 2014-2016, pod oznakom T9B-4. Samo ovaj model (bez obzira kog proizvođača) odgovara. Modeli sa oznakom T9B-BS nisu odgovarajući. Ukoliko neko ima saznanja gde ovaj modela akumulatora mogu da kupim u Srbiji molim da me obavesti. Hvala!!! Na fotografiji je slika originalnog akumulatora. Zapravo je razlika u širini rupe na središnjem delu akumulatora gde se kači držač koji se vezuje za šasiju ali pored njega u istu rupu ulaze i plastični distanceri prednje maske pa je neophodno da taj razmak bude 45mm (dok je kod onih sa oznako -BS on 33mm) Promenio April 7 član Golub_Y Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12764 Napisano April 7 (promenjeno) Ne silazi, 2937 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde, pitaj. Dosta nas je ovde uzelo "vanserijske" baterije. I objasni im razliku... Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Promenio April 7 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 95 Napisano April 7 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan C..c...c... ne mogu da verujem... Rodjeni brat trazi odgovor na forumu umesto da pita starijeg brata 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 56 Napisano April 7 Svrati ponekad, 107 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.akumulator-shop.rsProbaj ovde, šalju i poštomPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7778 Napisano April 7 BJB Maxi Scooter Club, 6285 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tema o X-Maxu (i potrepštinama za njega) bukvalno par tema ispod novootvorene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16778 Napisano April 8 Integrisan, 9525 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takvu bateriju nosi XMax 400, problem je što nije standardnih dimenzija tj sirina od svega 7cm je što zeza. Boki (Yu Lucas) što Blaza okaci nema, bar je nije imao u petak. Imao je 14-cu u toj dimenziji ali ona je 3cm viša. Varta nikako kao opcija, vrlo su loše baterije. Videti kod Andreja da li ima, baterije su već formirane ovog tipa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano April 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, sasadoncic02 said: www.akumulator-shop.rs Probaj ovde, šalju i poštom Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Već sam bio kod njih i nažalost nemaju odgovarajuć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1888 Napisano April 8 Drug član, 533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @Golub_Y Jel si probao njih da kontaktiraš? Akumulator YT9B-4 8Ah 115A Landport WWW.BATTERYSTORE.RS LANDPORT SLA – AGM tehmologija, FABRIČKI formiran i spreman za upotrebu, bez održavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano April 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vucko23 said: @Golub_Y Jel si probao njih da kontaktiraš? Akumulator YT9B-4 8Ah 115A Landport WWW.BATTERYSTORE.RS LANDPORT SLA – AGM tehmologija, FABRIČKI formiran i spreman za upotrebu, bez održavanja Jesam, prošle nedelje! Pošto se na slici vidi da je ovaj razmak za držač akumulatora uži nego što je meni potrebno, zamolio sam ih da premere i potvrdilo se da sam u pravu. Problem je u slici i oznaci koja je okačena na sajtu. Hvala @vucko23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3425 Napisano April 8 Drug član, 1613 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan zovi jamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub_Y 1 Napisano April 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-max 250 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Blaza said: Probaj ovde, pitaj. Dosta nas je ovde uzelo "vanserijske" baterije. I objasni im razliku... Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Hvala @Blaza!! Kontaktirao sam ih. Čekam da im pristigne nova roba i da provere pa će se javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12764 Napisano April 8 Ne silazi, 2937 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan I ovde sam uzimao akumulatore za motore, pitaj... Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Fachhandel für Autobatterien Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...