Jump to content

Moto Zajednica

Vase iskustvo Honda CBR 1100XX Super Blackbird

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Ovo je moj sledeci motor :takoje:

Kakva iskustva imate sa njim? Dobre strane,negativne strane.Kakav je u voznji i sve ostalo sto moze biti zanimljivo voleo bih da cujem od vas koji ste ga imali ili koji ga vec imate.

Ja znam samo jednog kolegu koji ga ima, a kad sam njemu reko sta ocu da kupim samo je rekao, kupuj i ne razmisljaj puno!!! super je motor neces pogresiti.:lol:

Ja sam se definitivno zaljubio u ovaj motor i bas njega hocu :zvizduk:

i kako da se ne zaljubis u ovakvog lepotana

post-8154-0-43093700-1397398942_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Vrhunski motor. Udoban, prepun snage. Mozda za nijansu nize se sedi i niski fuzasteri. Svakako pravi izbor ko voli due ture a ne plasi se povremeno da odvrne gas. Kocnice jedne od najboljih ikad.

• Podržavam 1

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Ja sam jedno vreme bio jako zagrejan za blackbird-a,jer je prelep motor,veliki,jak....nema mana,jedino malo upada u oci obicna prednja viljuska,usd bi mnogo lepsi utisak ostavljala na ovakom mocnom motoru...

Jedini razlog zasto nisam uzeo pticu je sto se nekako bolje slazem sa starijim masinama,tj. malo ostrije vozim i malo ih maltretiram,tako da me opravke ne pogadjaju finansiski bas mnogo....

Inace blackbird po meni najlepse izgleda u sivoj boji...

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 517 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure

Ja trošim svoj drugi xx. Prvi mi je bio '97 god. model sa karburatorima. Drugi je od ove sezone model '03 god. Šta da ti kažem, za mene neprevaziđen motor. Ne znam kako stojiš sa visinom, ali eventualno treba promeniti vizir, jer je standardni bas jako nizak,međutim sva sreća pa na tržištu postoji više aftermarket proizvođača koji taj problem otklanjaju. Snage ima više nego što će ti ikad biti potrebno, brzine takođe. Jedini problem koji se može javiti jeste manevrisanje na malom prostoru i osećaj težine motora u sporim krivinama, ali se to rešava povišenim ručicama. (npr. od vteca). Evo ti izvod iz jednog review-a za koji smatram da će ti biti dovoljan: "The Honda CBR1100XX Super Blackbird's build quality is better than pretty much anything out there on two wheels".

Pozdrav, i da što pre pronađeš komad za sebe :zdravo:

• Podržavam 5

Vrhunski motor. Udoban, prepun snage. Mozda za nijansu nize se sedi i niski fuzasteri. Svakako pravi izbor ko voli due ture a ne plasi se povremeno da odvrne gas. Kocnice jedne od najboljih ikad.

Upravo je to sto mi treba udobnost i snaga kad ustreba :takoje: Posto sam uvek sa zenom i prelazimo dosta kilometara ovaj model mi izgleda bas mocno i ima sve ono sto meni treba.

Ja trošim svoj drugi xx. Prvi mi je bio '97 god. model sa karburatorima. Drugi je od ove sezone model '03 god. Šta da ti kažem, za mene neprevaziđen motor. Ne znam kako stojiš sa visinom, ali eventualno treba promeniti vizir, jer je standardni bas jako nizak,međutim sva sreća pa na tržištu postoji više aftermarket proizvođača koji taj problem otklanjaju. Snage ima više nego što će ti ikad biti potrebno, brzine takođe. Jedini problem koji se može javiti jeste manevrisanje na malom prostoru i osećaj težine motora u sporim krivinama, ali se to rešava povišenim ručicama. (npr. od vteca). Evo ti izvod iz jednog review-a za koji smatram da će ti biti dovoljan: "The Honda CBR1100XX Super Blackbird's build quality is better than pretty much anything out there on two wheels".

Pozdrav, i da što pre pronađeš komad za sebe :zdravo:

par zanimljivih stvari si mi rekao :takoje:

Prvo posto vidim da si imao obadva modela, ako sam te dobro razumeo? upravo tu me nesto muci :neznam: agregat sa karburatorom ili ubrizgavanjem?agregat sa ubrizgavanjem ima 152 konja ili ti 12 ks manje od karburatorskog koji ima 160 konja.Tu se lomim koji bih odabrao?Znam da prelaze i po 250 000 do 300 000 km ako se odrzavaju kako treba.

Visok sam 181 i na svakom sam imao poviseni vizir pa zam da cu i na ovome morati imati :lol:

Povisene rucice to sam video na ovom modelu, video sam taj dodatak ako je to to ili kompletan korman se promeni( Superbike Lenker) sto mu povecava udobnost .Posto u ponidi ima svega izabracemo sta bude u datom momentu naj bolja solucija za mene.

Hvala ti na odgovoru i svima ostalima :takoje:

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ae Kobaja sto si se stisno, pa kupujes motor skoro punoljetan, a koji se vise i ne proizvodi. :hej: Kupis si brate pravu putnu "lokomotivu" koja sa malo konja ( mala potrosnja ) ima obrtni moment da sa 6-tom brzinom vozis 60km/h i samo das gas....Odeeeee, a ima sve sto ti treba za duga putovanja. :moto3:

2013-suzuki-gsx1250fa-wa.jpg

• Drug član, 2869 postova
  • Motocikl: strom 650

I ja gledam stalno xx.To je jedino sto moze da zameni ovo sto sad vozim.Mada su kod nas preskupe tako da ima i drugih modela koji tu prave konkurenciju.

• Podržavam 1

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Ae Kobaja sto si se stisno, pa kupujes motor skoro punoljetan, a koji se vise i ne proizvodi. :hej: Kupis si brate pravu putnu "lokomotivu" koja sa malo konja ( mala potrosnja ) ima obrtni moment da sa 6-tom brzinom vozis 60km/h i samo das gas....Odeeeee, a ima sve sto ti treba za duga putovanja. :moto3:

GSX1250FA strashna sprava :)

mada ja bih slabijeg brata GSX650F :moto3:

"I tata bi sine"

E moj druze :ooo: kad imas u kuci 4 dece + 2 koji su vec samostalni+svdbe koje treba da spremim.U avgustu najstarijoj cerki spremamo svadbu,pa ti vidi, dobro je da ista i vozim! :care: mozda jednog dana :neznam: jos kad pocnu motore da mi traze e onda sam ga n....o skroz :jee:

Za sad ostajem pri CBR 1100 xx za toliko mogu da se ispruzim :takoje:

• Podržavam 1

I ja gledam stalno xx.To je jedino sto moze da zameni ovo sto sad vozim.Mada su kod nas preskupe tako da ima i drugih modela koji tu prave konkurenciju.

E Jefto moja je prednost sto sam preko pa mogu da kupim za skromnu lovu :takoje: a koliko se u opste krecu cene kod nas za xx ?

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Cene se krecu od nekih 2000 do 3500 u zavisnosti od stanja i godista. Naravno uvek ima i onih sto misle da motor star 15 godina vredi ne znam koliko.

• Podržavam 3

Cene se krecu od nekih 2000 do 3500 u zavisnosti od stanja i godista. Naravno uvek ima i onih sto misle da motor star 15 godina vredi ne znam koliko.

Gavrolini tako je i u svabiji neki precene kao da je od zlata majku mu.A fala bogu ima i realnih.Evo recimo kod mene u Bayern ovaj model su precenili strasno i bez obzira kakav je. Ludaci skroz! na jednog sam naleteo trazi 6000 za motor 2000god.Pa nisam sisao vesla :-).A dok recimo u gornjem delu nemacke okolina Dortmunda i skroz gornji deo Nemacke Kiel cene su realne skroz od 2000-2500 da biras.

Naleti i u Bayern dobra masina i povoljna ali to treba pratiti stalno.A ja to upravo radim :takoje: Nezurim masinu imam pa polako,kad naidje ono sto ja trazim moj je :-)

Pa evo ova kad dodje kod nas na satu bi imala predjenih 25 000 km i bila bi 4200 - 4500 Evra. :D

http://suchen.mobile...Features=EXPORT

tj.... znas zasto pitam za cenu :-) Zato sto sam do sad prodavao sve moje makine u Srbiji.Onda odprilike znam koliko da dam ovde da ne gubim puno para kad doje vreme da je prodajem.Do sad sam uvek bio u dobitku.A ovog xx ne voze puno kod nas.zato me zanimala cena od prilike :zvizduk:

Pa evo ova kad dodje kod nas na satu bi imala predjenih 25 000 km i bila bi 4200 - 4500 Evra. :D

tj.... znas zasto pitam za cenu :-) Zato sto sam do sad prodavao sve moje makine u Srbiji.Onda odprilike znam koliko da dam ovde da ne gubim puno para kad doje vreme da je prodajem.Do sad sam uvek bio u dobitku.A ovog xx ne voze puno kod nas.zato me zanimala cena od prilike :zvizduk:

Ma znam ja da ti radi toga pitas, ali ti je ovaj put sa XX profit upitan. ;) Jooj postao si pravi deutschemann. :D

Ma znam ja da ti radi toga pitas, ali ti je ovaj put sa XX profit upitan. ;)

Vazno je da dobijem svoje pare a i to je dobitak :lol: :lol:

Evo ti pravi odgovor. ;)

Evo ti pravi odgovor. ;)

Gavrolini je upucen u sve :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja