Vuja 36 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nejasna je slika, jel dohvatilo i jaknu? Čuvaj se bre, šta ti je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 7, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si isao negde na pecanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas iskoristih ovo zubato sunce i napravih turicu do Krupnja, da posetim familiju i kumove ...nekih 70-tak km superdobrog i superlošeg asfalta Dom kulture u Krupnju i most na reci Jadar sa kamenolomom u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i mi da se malo 'valimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Izvor reke Crnice Zapusten i napusten hotel(sala), nov objekat kafana sa bazenom sa toplom vodom (oko25*C) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ova dvojica volu da se slikaju, svud mi ulecu u objektiv?! :D Mogo si i da legnes pa da slikas? Eto ja slikao kafanu i onaj prolaz za dalekovod iznad a ovaj se namesta misli njega slikam!? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ;)E ovo sam hteo da uslikam a ne onog u zute pantalone! Ajd odosmo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleznicka stanica Senjski Rudnik i ulaz u stanicu pruge uzanog koloseka. Pruga vise ne postoji ostala samo stanicna zgrada, WC, i jos nekoliko napustenih objekata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan "Vodja" ekskurzije je sve potanko objasnio : ;D ;D Vecito mu nesto smeta (vodji) pa se stalno mrsti Stigosmo u Sisevac... Crnica... Ne diraj vrata!! A ovako se slazu drva pred zimu Kompleks restorana Potocara E a ovo je "Petrijina" kuca u Senjskom rudniku, odnosno kuca u kojoj je "Petrija zivela sa Misom-cimanistom"!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo,mogli ste da zovete malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan i ja se malko voziko 10 oktobra mala voznjica 100km, dok ima sunca posle svratio do neke kafane na pivce i to je to, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 12, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mogla jos neka slika!! 100km a samo tri slike! Daj da vidimo joooos imas a ne das! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je MZ ali daj malo vise objektiv na okolinu i znamenitosti da i mi vidimo malo lepota u inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan jos neki detalji iz austrije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Peco, a da otvoriš ti jednu temu "MZ u Austriji"? Nemamo razvijenu "diplomatiju" u MZ Svetu a šteta je da ne vidimo šta sve ima tamo: i tvoj motor, i kakvi su skupovi i izložbe, gde se ljudi vozaju... od svega po malo u zavisnosti kakav materijal imaš. Ne mora da je najsvežije jer to nije od značaja, važno je da vidimo motore ali i ljude, kako narod živi: da li sastavljaju kraj s krajem, da li ih dave kreditima, da li ih teraju da vole pedere, koliko pređu godišnje na motorima, koje su im najzanimljivije destinacije za putovanja i sl. Bila bi to lepa tema jer bi se pored tebe sigurno uključio još neko iz Austrije, verovatno nije sa MZ-om ali i na ovaj način možda možeš da upoznaš nekoga ko ti je u komšiluku a tumarate po Forumu bez mogućnosti da se nađete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 13, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se razumem ova dva oldtimera su PUCH-TOMOS 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se razumem ova dva oldtimera su PUCH-TOMOS 250ccm. Ako su u Austriji, onda su samo PUCH . A kod nas ih je Tomos radio, il sklapao po licenci, pa su bili Tomos - Puch :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se razumem ova dva oldtimera su PUCH-TOMOS 250ccm. Koliko se razumem ova dva oldtimera su PUCH-TOMOS 250ccm. Ako su u Austriji, onda su samo PUCH . A kod nas ih je Tomos radio, il sklapao po licenci, pa su bili Tomos - Puch :) E bre Mihac, pa bas nemas pojma... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pa ovde ima samo pucha, to oni najvise vole, to je za austrijance sve i sja. doduse video sam u wien jedan mz 251 sa prikolicom jos u vek registrovan. Tesko je naci ljude koje vole oldajmere, pretezno su to ljudi tamo negde na selo koji imaju garaze. Vujo pokusacu nesto ali nebih se obavezovao na to jer mnogo radim i nemam vremena da se druzim sa ljudima u nekim kafanama ili klubovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna lepa subota...i prelepa Drina (Zvorničko jezero) By miloshenda at 2010-11-06 By miloshenda at 2010-11-06 By miloshenda at 2010-11-06 By miloshenda at 2010-11-06 By miloshenda at 2010-11-06 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim lep dan i da obidjem rodbinu Bagrdanski tesnac i autop put Bg-Nis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se provozao juce, al ne sa MZ-om, vec sa Suzukijem. Zato sam i postavio izvestaj na drugom mestu. Kog zanima nek pogleda : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54780-kratke-voznje/page__st__300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan bas nesto sad planiram da obidem sledece godine ove ovde alpe, vidim svi idu na te alpe ovde samo ja nisam bio, rekoh sebi odo ja u planine sledece god i to austrijske planine svajcarske i italijanske pa koliko izade, sada cemo polako da planiramo gde kako zasto, mislio sam da odem sa bmwkojeg sam hteo da kupim ali sam odustao, mislim da ipak treba da vozim mz i to bas ovaj model kojeg posedujem vodi se kao oldtajmer zanimljiv je na svakom cosku ide fenomenalno mislim da je najbolji motor na svetu bar za mene pa cu sa njim u planine. sta mi vi preporucujete, mislim sta da ponesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sta mi vi preporucujete, mislim sta da ponesem Pare... a za ostalo snacices se, sala, sve sto ti treba, mislim koliko dan putujes gde ces da nocis... i ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo temu koja dosta dugo nije aktivna: priprema za putovanje. Tamo bi mogli da nastavimo da ovde ne idemo u OFF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...