strajo92 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, to sam zaboravio da napomenem, pitao sam vec za varanje i ne moze, u pitanju je legura pa nije pogodno.. Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8089 Napisano pre 11 sati Drug član, 3079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pgledaj na instagramu Pascofix.srbija kunu se da za sve imaju lepakПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2228 Napisano pre 9 sati MiNistrY oF SillY WaLkS, 2137 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, strajo92 je napisao: Pozdrav ljudi, Jel imao neko slicna iskustva sa polomljenim stitnikom za ruke i kako je resio ? Osim zamene naravno U smislu, resava li se lepkom ovo ? U pitanju je QJ SRT 600 SX Kako je ovo puklo? Udar, pad u mestu, pad u vožnji, nešto četvrto? Ne vidim oštećenje farbe pa ne mogu ništa da zaključim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25993 Napisano pre 9 sati Integrisan, 10616 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od vibracija vrv, los odlivak, spialter pun vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6896 Napisano pre 9 sati Enduraš, 6574 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Pgledaj na instagramu Pascofix.srbija kunu se da za sve imaju lepak Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Možda može da se zalepi da stoji gde treba neko vreme, ali biće dovoljno da se neko nasloni i opet će da pukne. A i taj lepak nije jeftin. To se lepo baci i montira drugi, ionako su ga kinezi namestili samo tek da bude tu, kvalitet - najgori špialter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8089 Napisano pre 8 sati Drug član, 3079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Covjek pita, ja mu izlazim koliko znam u susret.Da kupi novo zna i sam da je najbolja opcija, a sto se kvaliteta tice slazem se jer ti stitnici izmedju ostalog sluze da zastite rucke kocnice i kvacila da se ne polome, a ono krtije od njihПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25993 Napisano pre 8 sati Integrisan, 10616 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To kada se na mesto vrati videce se samo taaanka linija, po rupica obostrano, parce lima iznutra i po M3 prohromski srafic sa zatvorenim maticama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2228 Napisano pre 7 sati MiNistrY oF SillY WaLkS, 2137 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, aca-pn je napisao: ...kvalitet - najgori špialter. Na netu se često koristi i izraz ''Chinesium'' za sve ove ''kvalitetne'' kineske materijale. Što se estetike tiče, lepljenje verovatno prolazi ali funkcija i dalje neće biti zadovoljena a to je da štiti ručicu. Odluči šta ti je bitnije pa tako i uradi. Ako hoćeš zaštitu onda mora nešto ''kršteno'' a to košta više od lepljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 5 Napisano pre 6 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free Prijavi odgovor kao problematičan Dvokomponentni tečni metal može da zalepi samo što košta kao štitnik sa alija. Lepio sam neki nosač i par godina nosi 1.5 kg. Sad to je statičko opterećenje nema vibracija. Liči da nije dobro montiran štitnik ili nije dobro napravljen. Kao da je nategnut par milimetara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...