Jump to content

Moto Zajednica

K: Auto oko 1000 evra

Recommended Posts

• Drug član, 1710 postova

Nalazim se u vrlo teskoj situaciji, zaduzila me zenina rodbina da im nadjem neki auto. Sretstva vrlo ogranicena kako za kupovinu tako i kasnije za odrzavanje. Ako znate nesto da provereno nije kanta javite, recimo golf 2 i tako nesto zbog odrzavanja. Moze meni sms na 065 8928652 pa da vidimo sta dalje...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100165-fiat-tipo/

moj prvi auto kada sam položio :D i godište i motor, bio pouzdan, održavanje dosta slično kao kod zastave, delovi pašu uglavnom sa floride..................

što se tiče samog primerka ne znam u kom je stanju, ali ti se uklapa u budžet................

:zdravo:

Hvala svima sto su se javili, odustajem od dalje potrage jer su prvo rekli da je bitno da je auto jeftin za odrzavanje nije bitno koji, sada im ja javljam sve ponude a oni se nesto izmisljaju jer im je neko napricao svakakve bajke o kolima i sada su veliki strucnjaci a nikada kola nisu videli...

• Podržavam 1

• AlexTattoo, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Najgore je kad kupujes nesto za drugog. Zauzmes se, iscimas, i na kraju i da kupe auto - sve sto se pokvari ti si dezurni krivac.

• Podržavam 1

Najgore je kad kupujes nesto za drugog. Zauzmes se, iscimas, i na kraju i da kupe auto - sve sto se pokvari ti si dezurni krivac.

To sigurno, a i nasao sam auto od mog drugara i prvog komsije, dobar auto, ekstra cena, a oni mi kazu ne bi karavan... pa jbt rekli ste BILO KOJI AUTO...

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Gazela

To sigurno, a i nasao sam auto od mog drugara i prvog komsije, dobar auto, ekstra cena, a oni mi kazu ne bi karavan... pa jbt rekli ste BILO KOJI AUTO...

Са својима једи :Mina: пиј:cirka1: и весели се :jee3: .....

ал` батали трговину :neznam:

• Podržavam 2

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Tacno znam kako ti je, moj otac kupuje auto godinu dana, interesuje se za automobile od 500 pa do 3000 evra :D U pocetku gledao sta se nudi i predlagao mu, kad sam video da ne zna sta hoce, digao sam ruke.

• Zainteresovan, 503 postova

a sto nece karavana?

Jednom karavan nikada vise nista drugo sem karavana...

tj karavan i to kockasti...

odeš u grad, onako i u povratku kupiš veš mašinu, koju naravno dovučeš sam...

tj jedino bolje od karavana je mali Vito :D

Ma i ja kazem karavan je najbolji, i ranije i sada imam kakavan i ne menjam za drugo iako ga ne koristim za neki posao. Inace sada gledaju neki manji auto a oni su svi po kuci izmedju 190 i 210 visoki, sta vise da pricamo :-)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja