to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rosi,znaci prednja guma. Pa bilo je očigledno. Izgleda da je skuvao dok je jurio da nadoknadi loš start. Malo ih je sve pozadi pomeo Lorenzo sa onom egzibicijom. Aleix E. je ladno ostao zablenut na liniji posle gašenja svetala. Jedno 3 desete koliko sam ja video. Kaže Lorenzo... skidao tear off zbogkomaraca koji su se zalepili, nešto se zapetljao, kad je pogledao semafor nešto mu se učinilo i trt (krenuo je kad se upalilo crveno umesto da sačeka da se ugasi). Priča ko da im težak proliv. Rossi, podjenako dijareičan, kaže da je guma ciknula na desnoj strani, imao je probleme i u simulacijama ali ni blizu ovome, mogao je na podijum da je... baba imala q. Dodao je još nešto generično o Argentini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde start iz Bradlove perspektive ka pozadi: http://www.motogp.com/en/videos/latest+videos#Americas+2014+MotoGP+RACE+Edit+OB+Start . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 14, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema šanse da bi doktor mogao na podijum. Otkud? Pa nije to za njega matorog! Kao, zbog prednje gume... Ne može on protiv Bradla, Smitha i ostalih klinaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. meni je trka bila odlična. Naravno, nemam tu sreću i zadovoljstvo da slušam ta dva genijalna uma... E sad, ako navijate za Rossi-a a njemu cikne guma i krene da propada na tabeli... nije zabavno. Ja uvek nađem nekog nesrećnika da mu želim uspeh. Prvo sam bio zapeo da Iannone održi poziciju (nije delovalo izvesno) a posle sam zapeo da Ducati, prvi put od Stonera, po suvom uzme podijum. Ako se ne varam. I za Lorenza sam navijao da ulovi Rossi-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trka bila onako, i to ne zbog Rosija koji je lagano tonuo, nego zbog same rezije, koja nije prikazivala duele, nego super usporene snimke. Imas Lorenca koji juri kao voz da stigne vodece, imas Dukatije napred koji se bore sa privatnicima, ali ne oni prikazuju super slowmo Markeza. Nemam mogucnosti da gledam prenos bez SK tima, pa moram da trpim tu kolicinu gluposti i nebuloza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 14, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan a posle sam zapeo da Ducati, prvi put od Stonera, po suvom uzme podijum. Ako se ne varam. Rosi je bio drugi u Mizanu 2012, pre toga treći - Le Man 2011. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po suvom? edit: suvo ko barut, proverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam tek pogledao Moto2. Iebo te kakva trka!! Fenati je opravdao moje višegodišnje strpljenje. Biće zezanje u Argentini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan IZ trke u trku, iz prenosa u prenos, sve sam vise fasciniran, ne toliko sadrzajem onoga sto Erceg prica, vec time sto on melje bez prestanka, bez zamuckivanja, bez pauze da udahne vazduh, i tako satima, sa prosekom od deset reci u sekundi !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 14, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan IZ trke u trku, iz prenosa u prenos, sve sam vise fasciniran, ne toliko sadrzajem onoga sto Erceg prica, vec time sto on melje bez prestanka, bez zamuckivanja, bez pauze da udahne vazduh, i tako satima, sa prosekom od deset reci u sekundi !!! Jeste. A onaj drugi, cujes kako mu sumi i skljoca u glavi dok pokusava da smisli neku foru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 14, 2014 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Kreteni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 14, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji pneumatik Hektora Barbere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cold tear!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano April 14, 2014 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trka bila onako, i to ne zbog Rosija koji je lagano tonuo, nego zbog same rezije, koja nije prikazivala duele, nego super usporene snimke. Imas Lorenca koji juri kao voz da stigne vodece, imas Dukatije napred koji se bore sa privatnicima, ali ne oni prikazuju super slowmo Markeza. Nemam mogucnosti da gledam prenos bez SK tima, pa moram da trpim tu kolicinu gluposti i nebuloza. Lorenco je bio izuzetno spor, samo je jedan krug vozio 2"04,871 svi ostali krugovi su mu bili preko 2'05 ili 2'06, sec I da je startovao kako treba, ne bi bio bolji od 5,6 mesta. Da se razumeno ja navijam za njega ali ovo je sada realnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan 2.05 uz to da je morao da presakače zaostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta se vozio i iza sporijih a na većem delu staze se teško pretiče, nije mu se padalo... pitanje je koji bi mu ritam bio da je bio s vodećima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta se vozio i iza sporijih a na većem delu staze se teško pretiče, nije mu se padalo... pitanje je koji bi mu ritam bio da je bio s vodećima. To sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Најбржи круг који је поставила Јамаха је била Росијева М1 чини ми се 2.04.1, имао је чак у пар кругова боље време за 0.2 и од Педросе иако је био 3 сек. иза њега.. ЈЛО је првих неколико кругова возио сам самцијат, као и касније када му је требало пар кругова да неке обиђе, а и до краја је јурио ЕспА неколико кругова, наравно обилазио их је и по неколико у кругу, неке са лакоћом на правцу, а неке без великих потешкоћа у кривинама. Вероватно би био најбоље пласирана Јамаха, али, ценим, не више од 4-6 места. Аустин и Јамаха , колико бодова узму...узму, заборављају и иду даље. Јамаха.Бриџстоун. Не би ме чудило ни да Маркез победи у свим тркама у сезони. Педроса сигурно ове године иде из Хонде, односно, захвалиће му се на сарадњи иако је, по мени одличан, ако га не поредимо са малим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 15, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni trka nije bila uopšte loša. Dva Italijana su me malo razočarala, nadao sam se da će Ianonne ostati na podijumu, šteta što nije izdržao do kraja. A Rossi, *ebeš ga, Austin, neka kratkotrajna amnezija i neka ide dalje. Mališa odvaljuje, a Pedrosa neće do penzije iz REPSOLA. Dopada mi se ove godine, u ove dvije trke, što pored nenormalno brzog Markeza, ima dosta tumbanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 15, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Најбржи круг који је поставила Јамаха је била Росијева М1 чини ми се 2.04.1,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 15, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Interesnantno je da u svom najbržem krugu ni u jednom sektoru nije postavio spostveno najbolje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 15, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi sabrali Rosijeva najbolja vremena po sektorima opet ne bi bio bolji od trećeg mesta, iza obe Repsolke. Imao bi vreme 2'03.823. Da baba nije žaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 15, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je otprilike poboljšanje koje bi većina imala kad bi sastavili idealan krug. MAQ 0.308 sporiji od svog idealnog kruga. ESP 0.411 SMI 0.340 DOV samo 0.09 BRA 0.289 . . . jedino što većina u pravom najbržem krugu ima bar jedan sektor koji je i u idealnom najbržem... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 16, 2014 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sem Loes? Kapiram da vise nije nikakva novost, niti je zanimljivo spominjati to, svima je jasno da su moroni, ali ja ako vidim onog Ercega ili onog drugog debila negde na ulici, mnogo cu da ih izvredjam. Mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 16, 2014 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam iskopao sta se desavalo sa prednjim gumama. Rosi, Redding(koji je pao zbog prednje), Barbera svi su imali isti tyre wear patern. Jednom mi se desilo nesto slicno u Kraljevu sa Pirelijem. Na treningu idealno, za trku stavim istu komponentu samo novu gumu, svezu i kao da si je nozem sekao, isto kao na slici koju je postavio Motom. Sto kaze tocrank moze da bude cold patern ali moze i da bude problem sa geometrijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...