FTW! 377 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Šta mislite, o konkretno ovom primeku Honde CBR 600 F4: http://www.polovniautomobili.com/oglas4547836/honda_cbr/ ? Sa fotki, deluje da je u dobrom stanju. Rekao bih, da je totalna fabrika. Svi delovi su, naravno, ne računajući potrošne, koliko vidim, fabrički (osim retrovizora), a kolor šema u potpunosti odgovara fabričkoj, za model iz 1999. godine. Da li neko možda poznaje, motor iz oglasa, koji sam link-ovao? Šta mislite o ceni? Ako je u opisanom stanju, koliko da ponudim? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1511 Napisano April 6, 2014 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da i sam posedujem taj model vec 3 godine, mogu ti samo nahvaliti! Sto se tice konkretno tog primerka ne poznajem motor, pa ne mogu nista reci, osim da je bitnije da vidis kako motor radi nego kako izgleda i da li je prva farba . Sto se tice cene, deluje ok, s' obzirom da uglavnom traze oko 2500e za taj model. Vidim da je stavio i da je fiksna cena tako da cisto sumnjam da ce ti covek dati za tipa ispod 2000e osim ukoliko mu ne gori pod nogama ili nije nesto sjebano. U svakom slucaju ako je masina dobra, neces se sutra pokajati i da mu ne spustis ni za dinar cenu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Abi, hvala za odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Znam vlasnika, kao i sam motor. Opis motora je tacan. Zaista je odrzavan i cuvan kako je i napisao u oglasu. Slobodno idi da pogledas motor i uveris se sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan bgboki, hvala! Ta informacija mi puno znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...