Abi 1737 Napisano April 3, 2014 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mozda za voznju "uz Dunav" sa recimo Rumunske strane, pa moze mozda nocenje u Kladovu (a i ne mora) i povratak recimo sa nase strane? Ili nesto tome slicno, tamo negde (grubo) oko prvog maja? Inace sto se tice datuma, ja bih trebao da budem u Srbiji oko prvog maja i ostacu oko dve nedelje, tako da taj neki termin bi mi odgovarao ukoliko se nekome vozi ta ruta. Neobavezno jos uvek s' obzirom da je pocetak aprila (a i ja bih sutra trebao tacno da znam kada cu i koliko biti tu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar i ja, a mozda i jos dvojca, cemo ici otprilike tako neku rutu oko 18. ili 17. aprila, pa ako si u mogucnosti bilo bi nam drago! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 4, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan I meni su ti predeli interesantni za voznju. Pratim. @Adler kakav vam je plan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Plan je otprilike sledeci, Pancevo-Beograd-Veliko Gradiste-Golubac- Kladovo- Orsova - Baile Herculane (tu je nacionalni park, ima nekih zamkova koliko vidim po slikama itd...kampovanje moze da bude tu, a moze biti i u Kladovu, pa onda da prvi dan iskoristimo za zezane na Srebrnom jezeru npr, Golubcu, Kladovu, gde god...), a onda svakako da obicemo to sto postoji u Baile. Onda hvatamo put za kuci, malo se vracamo od Baile na racvanje puteva, i hvatamo ovaj za levo ka Belo Crkvi, kroz Plugova-:Lablanita-Bozovici-Oravita, pa onda kuci. Sto se tice nas kao vozaca, mozemo sve da se dogovorimo. U principu volimo da stanemo gde nam se svidi nesto, tako da ono, idemo laganim tempom, sto se tice kilometraze po danu, a sto se tice voznje imamo iskustva, tako da ne mora biti nuzno dosadno sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost necu moci sa vama jer ja stizem 19 aprila za Srbiju. Tek sledeci vikend bih isao, eventualno odmah 20-tog ili 21 jos bolje, mada bih radije ostavio za sledeci vikend ili za 1. maj, eventualno prvi vikend u maju ukoliko budem bio tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Renegades 0 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Motocikl: Yamah V STAR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se tema... Ako primate jos drustva ja bih ucestvovao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan za 1. maj Budi pažljiv tada jer je to jedini termin u Srbiji kada većina ljudi ide na izlet i po pravilu moraju da se napiju a naravno tada ne izostaju saobraćajke. Imam odlično iskustvo sa vožnjama pred Uskrs mada si ti već napisao da ne možeš u ovom terminu, tada nema nikog na drumovima a pogotovu poljoprivrednih mašina tako da je milina voziti. Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1737 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 1008 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja najzad. @Rille, hvala, u pravu si. @Renegades, sto se mene tice svako je dobrodosao, ja se cesto i sam provozam, tako da drustvo ne moze da skodi . Ja sam tu, ali iskreno ovo vreme... nemam zelju da se vozim negde dalje po ovom sivilu, kisi i vetru. Ja cu biti ovde 99% jos barem 10 dana, a vidim da najavljuju od ponedeljka vedro i toplije, tako da ako je neko (neobavezno) zainteresovan, neka se javi. Sto se mene tice Rumunija ili samo kod nas negde svejedno je, mozda do Kladova ili ako neko ima neku drugu ideja pisite . Ja bih da okrenem neki krug dok sam ovde Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...