maresh 160 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde je u Srbiji moguće kupiti dečiju moto jaknu i pantalone za uzrast od 10 godina? U opciji je oprema i za uzrast od 11 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2668 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovaj komplet, ostale su samo pantalone: http://www.kupindo.com/Ostalo/10364868_Kozne-MOTO-pantalone-manji-broj- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan zdsa imam nesto za tebe. Koliko ti je visoko dete? Javi se sutra, ok? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovaj komplet, ostale su samo pantalone: http://www.kupindo.com/Ostalo/10364868_Kozne-MOTO-pantalone-manji-broj- Mislim da imam jos ovih koznih pantalona a treba da ima jos neke sa tregerima.Ako mladenovac nije daleko izvolte pa da vidimo sta je ostalo.I nisu uopste skupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan zdsa imam nesto za tebe. Koliko ti je visoko dete? Javi se sutra, ok? Pozz Veceras, kada se svi skupimo , izmeriću ga. Šta imaš u ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovaj komplet, ostale su samo pantalone: http://www.kupindo.c...one-manji-broj- Mislim da imam jos ovih koznih pantalona a treba da ima jos neke sa tregerima.Ako mladenovac nije daleko izvolte pa da vidimo sta je ostalo.I nisu uopste skupe Ne izgledaju loše. Pretpostavljam da je to skaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan imam jaknu - nosila moja deca - kupljena u luisu 15 eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan imam jaknu - nosila moja deca - kupljena u luisu 15 eu Kakva je jakna...Mozes li sliku postaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan zdsa imam nesto za tebe. Koliko ti je visoko dete? Javi se sutra, ok? Pozz Veceras, kada se svi skupimo , izmeriću ga. Šta imaš u ponudi? Visok je 143 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Imam fast line M 152-158 i out door XS 128-134 Oba su nove nekoriscene, daj mi mail adresu pa cu poslati slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Imam fast line M 152-158 i out door XS 128-134 Oba su nove nekoriscene, daj mi mail adresu pa cu poslati slike. Poslao mail na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan imam jaknu - nosila moja deca - kupljena u luisu 15 eu Kakva je jakna...Mozes li sliku postaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2668 Napisano April 1, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Druže nije skaj, kožne su, i ekstra su, kupio ih ja lično u Nemačkoj. Par puta korišćene, sada stoje bzvz, zato ih dajem ih tako jevtino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i hvala svima koji su se javili. Roba je naručena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarBajker 11 Napisano Januar 19, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam 14 godina visok sam 156 treba mi neka jakna dali imate tako nesto ili znate gde mogu naci hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...