vidik 246 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Naprskaj Mer i uzmi krpu, sve spadne a ne nagriza plastiku Moze i tako!!! A za cega Mer, jer ga ima od onom za prozore pa sve do sanitarija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan OK druze. Nakon odlepljivanja folije, ostatak očistim pomoću vlažne maramice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ma jednu preko druge kad se nalepe jedno deset onda skidaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 1, 2014 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala puno na savetima! Isprobacu neki sigurno. Ali mislim da cu prvo noktima kolko moze da se skine, a posle nekom tecnoscu za pranje prozora ili medicinskim benzinom. E, a sta mislite.. da li dolazi u obzir i cista domaca rakija? Da nakvasim neku krpu rakijom i da onda gulim dok se ne skine taj lepak? Rakija ne dolazi u obzir greota na krpu nju pijes dok gulis noktima. Ja sam prvu gulio al sam se presao posle lepim jednu na drugu i to mi je najbolji nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 1, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja predlog - uzmi ženi operi dvadesetak tegli za zimnicu. dok budeš skidao nalepnice s tegli provalićeš sam koji je najbolji metod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja predlog - uzmi ženi operi dvadesetak tegli za zimnicu. dok budeš skidao nalepnice s tegli provalićeš sam koji je najbolji metod Ako si mu rekao,hahahahahha 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, bih, ali nisam ozenjen. Jos uvek sam mlad... mada... imam i ja predlog - uzmi ženi operi dvadesetak tegli za zimnicu. dok budeš skidao nalepnice s tegli provalićeš sam koji je najbolji metod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Narode, samo da vam kazem da sam skinuo nalepnicu, bez ikakvog ostecenja vizira, bez ikakve ogrebotine!!! Od pribora je potrebno: Fen OBAVEZNO, jedna krpa, nokti naravno i takodje OBAVEZNO uljani razredjivac!!! Nista vise, nista manje. Pozdrav svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...