Jump to content

Moto Zajednica

MZ Milan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    45
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MZ Milan

  • Rođendan 19.04.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vladicin Han
  • Motocikl
    MZ 150cc

MZ Milan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Narode, samo da vam kazem da sam skinuo nalepnicu, bez ikakvog ostecenja vizira, bez ikakve ogrebotine!!! Od pribora je potrebno: Fen OBAVEZNO, jedna krpa, nokti naravno i takodje OBAVEZNO uljani razredjivac!!! Nista vise, nista manje. Pozdrav svima.
  2. Hehe, bih, ali nisam ozenjen. Jos uvek sam mlad... mada...
  3. Drugari, hvala puno na savetima! Isprobacu neki sigurno. Ali mislim da cu prvo noktima kolko moze da se skine, a posle nekom tecnoscu za pranje prozora ili medicinskim benzinom. E, a sta mislite.. da li dolazi u obzir i cista domaca rakija? Da nakvasim neku krpu rakijom i da onda gulim dok se ne skine taj lepak?
  4. Zdravo narode, evo za koji dan mi istice registracija... al me brine, kako da skinem nalepnicu koja je zalepljena na vizir a da pritom vizir ne ostetim? Cujem da se skida acetonom, nitrom i sl., pa se plasim da time ne ostetim vizir. Da li ste imali tih iskustva, vizir, nalepnica i tako to?
  5. Hvala momci, evo uradio sam danas par stvari, skinuo rezervoar - ocistio ga sve, sve je bio zardjao... jedva sam ga oprao, skinuo karburator, ocistio, dizne takodje, stavio filter za gorivo.... vozio i nema problema (za sada), nadalje videcemo. Poz momci
  6. ...ovako, vec nekolko puta mi se desava da mi se motor ugasi, zapravo u voznji pocne kao da se gusi, ne prima gas i na kraju stane. Dalje, da upali na kurblu nema sanse, na gurku upali ali posle 100x guranja, e kad upali isturiram, primi gas i onda ide normalno, tad je sve ok do nekog sledeceg puta. Da li neko mozda zna sta se tu desava?
  7. Extra sredjen, svaka cast!!! Jedino, licno ja nisam ljubitelj ovih prednjih branika, mislim tako visoko podignutih. Ali ukusi su razliciti. Sve ostalo super, boja takodje!!!
  8. Narode, procitao sam sve sto ste napisali o potrosnji.. ima li potrebe da pitam u cemu je moj problem s potrosnjom? Mozda i nema, al cu da vam kazem, da ja nisam zadovoljan s potrosnjom. Sipao sam 5l, i preso svega 60km, to je voznja u lokalu, podji - stani, podji - stani... to mu dodje s 10l - 120km. Testirao sam ga i s 1l u rezervoaru, mislim da sam proso 14km... smatram da je velika potrosnja. Bio bi vam zahvalan ako imate par reci da kazete o mom problemu.
  9. Da, evo "drumskalisica" ti je poslao link... mozes tu da vidis. Ako zelis da kupis, a nesto ti nije jasno oko kupovine pitaj slobodno.
  10. Brate, nije od MZ Scorpiona, vec je to univerzalni vizir odnosno pleksi kako ga ti zoves. Moze da se postavi na veci broj motora, ne na sve al na neke moze, ukljucujuci i MZ, kao sto vidis. Inace sam porucio tu od jednog decka sa ovog sajta. Vizir je full.
  11. Zdravo drugari, evo mene opet... ... sta mogu da vam kazem, ako ste citali moj prethodni post znate o cemu se radi... jedino novo sta mogu da vam kazem je da je Mala Zverka krenula, kao sto vidite. Registrovao sam pocetkom aprila, i poceo da vozim, vec sam s njim presao oko 80km za dve nedelje (mozda i nije puno), ali ako uzmem u obzir cinjenicu da sam s nim ranije preso 30ak km za 7-8 god. onda je ova moja nova kilometraza velika. Sto se tice rada motora zadovoljan sam, da ne ureknem. Samo mi se cini da uz breg treba malo veca brzina da bi dobro vukao... ili je pak nesto drugo u pitanju?! Nije da se zalim, samo sam mozda malo vise ocekivao... na tu neku nazovi "snagu"... A da, evo i Male Zverke, sa dodacima !!!
  12. Znaci nije to do mene? To je tako na ovom sajtu? Sve sto treba je ubacivati slike manjeg formata? Bila je u planu nabavka softvera koji automatski umanjuje fotografije. Nažalost, kriza. Ostaje da će to biti urađeno samo kada još uvek se ne zna. Do tada ostaje kao i do sada, postavljati fotografije manjeg formata. Za tako nešto postoji dosta besplatnog softvera na Internetu ako nisi vičan Fotošopu ili sličnim programima.
  13. Narode, kako da smanjim ove slike??? Ne vidim nigde nikakvu opciju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja