jager 3446 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :ooo: :ooo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da cu doci kolima i XR-om na prikolici..... al ove Vase slike ce me ubediti da upalim STeneru. Vidim da je trasa lepa i za velike motore..... Slobodno. Ako dobaciš do BiH I da se razumemo odmah, cenovnik je sledeći: Šlepanje - 1 pivo (0.5l)/ 1 km Vađenje iz blata - 1kg janjetine Zamena unutrašnje gume - 20 ćevapa Čišćenje vazdušnog filtera - 1 kašika kajmaka (velika) Zajebavanje i podjebavanje dobiješ gratis! :lol: :lol: :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 23, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da cu doci kolima i XR-om na prikolici..... al ove Vase slike ce me ubediti da upalim STeneru. Vidim da je trasa lepa i za velike motore..... Slobodno. Ako dobaciš do BiH I da se razumemo odmah, cenovnik je sledeći: Šlepanje - 1 pivo (0.5l)/ 1 km Vađenje iz blata - 1kg janjetine Zamena unutrašnje gume - 20 ćevapa Čišćenje vazdušnog filtera - 1 kašika kajmaka (velika) Zajebavanje i podjebavanje dobiješ gratis! :lol: :lol: :lol: Iskopace tebe BIli, kad ti kazem ja..... Brate moj...sve ovo dajem unapred, cim se vidimo...neka, za svaki slucaj da udarim avans Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 560 Napisano April 23, 2014 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jageru bolje pravi narandastu prikolcu za delove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate moj...sve ovo dajem unapred, cim se vidimo...neka, za svaki slucaj da udarim avans Avans... mudro, s obzirom na bedeviju na kojoj nameravaš doći! Sve smo se dogovorili! Jageru bolje pravi narandastu prikolcu za delove Ništa se ti ne sekiraj, narandžasta puška je zakočena a i ne treba joj delova, hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 560 Napisano April 23, 2014 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sad joj treba pop Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba joj samo goriva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da cu doci kolima i XR-om na prikolici..... al ove Vase slike ce me ubediti da upalim STeneru. Vidim da je trasa lepa i za velike motore..... Slobodno. Ako dobaciš do BiH I da se razumemo odmah, cenovnik je sledeći: Šlepanje - 1 pivo (0.5l)/ 1 km Vađenje iz blata - 1kg janjetine Zamena unutrašnje gume - 20 ćevapa Čišćenje vazdušnog filtera - 1 kašika kajmaka (velika) Zajebavanje i podjebavanje dobiješ gratis! :lol: :lol: :lol: Vec vidim da ce pola foruma da ide na sluzbeni put u julu u BiH. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 23, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim da ce pola foruma da ide na sluzbeni put u julu u BiH. Pa zar si sumnjao? :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan A rekoste da nema više slika... Mada nije Vam loše ovo pecanje,sa druge slike :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan A rekoste da nema više slika... Mada nije Vam loše ovo pecanje,sa druge slike :lol: Naravno, iskusni "ribolovci" našeg kova idu samo na kapitalce ! a ulov čuvamo u strogo kontrolisanim uslovima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan nadamo se da ce nas biti sto vise na tom eventu. tipa ovako nešto :lol: :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 23, 2014 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sad joj treba pop Tebi ni pop nece pomoci kad narandzasti pocnu da te razvlace po prikolici za delove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 23, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Petak 4. Juli 2014. bivša kasarna Zalužani, a u koliko haa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Petak 4. Juli 2014. bivša kasarna Zalužani, a u koliko haa Da tako je, bivsa kasarna ZLZ Bandolero u potpisu ti vidim da vozis TDM, ma moze i on prezivjeti ovu turu, samo navrati :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo ture engure (Powered by ŠLJIVOWITZA ) Ne plasi narod s ovom vodom da ne odustanu svi afrikanci! Nego ja se opasno razmisljam da dodjem da obilazim parohiju, jedem cevape i pijem pivo dok se vi vozite po brdima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 23, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Petak 4. Juli 2014. bivša kasarna Zalužani, a u koliko haa Da tako je, bivsa kasarna ZLZ Bandolero u potpisu ti vidim da vozis TDM, ma moze i on prezivjeti ovu turu, samo navrati :zdravo: Ne bih baš eksperimentisao sa TDMom ali što kaže @bopk navijaćemo iz sve snage, pa ko više pojede i popije Što se smeštaja tiče, nosimo ga sa sobom, mislim sa šatorom.... hm ... hoću reći ne nosimo sobu već nosimo šator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1303 Napisano April 25, 2014 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan dodji bandolero pa ćemo asfaltom u travnik na najbolje ćevape,ima ovdje lijepog asfalta,ja sam ti jedini nesretnik iz RENEGADE koji je još na cesti i odupirem se ovim blatarima!! imamo i mi gdje dok oni oru i bave se poljoprivredom po brdima i dolovima!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prije 2-3 dana sam posjetio ove krajeve (BL - Mrkonjic), vozio sam se samo asfaltom i mogu samo reci da i oni koji ne slizaze sa asfaltiranih puteva imaju razloga da dodju na ovu manifestaciju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
renatoju 4 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan dodji bandolero pa ćemo asfaltom u travnik na najbolje ćevape,ima ovdje lijepog asfalta,ja sam ti jedini nesretnik iz RENEGADE koji je još na cesti i odupirem se ovim blatarima!! imamo i mi gdje dok oni oru i bave se poljoprivredom po brdima i dolovima!! Jeli bmw sastavljen ili je jos u garazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 25, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan dodji bandolero pa ćemo asfaltom u travnik na najbolje ćevape,ima ovdje lijepog asfalta,ja sam ti jedini nesretnik iz RENEGADE koji je još na cesti i odupirem se ovim blatarima!! imamo i mi gdje dok oni oru i bave se poljoprivredom po brdima i dolovima!! Mi dolazimo (moja lepša polovina i ja), a oni nek vide šta će sa nama Nego, za koliko šatora ima mesta Javlja mi se da će nas fanova odavle krenuti više a nije u redu da ENGURAŠI trpe zbog nas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 25, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, za koliko šatora ima mesta Javlja mi se da će nas fanova odavle krenuti više a nije u redu da ENGURAŠI trpe zbog nas Ima dovoljno mjesta za satore, samo je kapacitet soba ogranicen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 25, 2014 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! E pa onda, sto rece moj lavli hasbnd, eto nas! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 26, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, za koliko šatora ima mesta Javlja mi se da će nas fanova odavle krenuti više a nije u redu da ENGURAŠI trpe zbog nas Ima dovoljno mjesta za satore, samo je kapacitet soba ogranicen. da dopunim cjenjenog kolegu. za satore imamo na raspolaganju negdje oko 400 hektara livade, dakle oko 50.000 šatora. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
renatoju 4 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan dodji bandolero pa ćemo asfaltom u travnik na najbolje ćevape,ima ovdje lijepog asfalta,ja sam ti jedini nesretnik iz RENEGADE koji je još na cesti i odupirem se ovim blatarima!! imamo i mi gdje dok oni oru i bave se poljoprivredom po brdima i dolovima!! Jeli bmw sastavljen ili je jos u garazi? Nazalost jos je u garazi. Veliko otkrivanje tog remek dijela je pomjereno za 1.8.2014 i desiće se na Ušću u beogradu.Gostovaće mnogi ugledni ljudi iz moto svijeta a najavljeno je i da će Vučić Doći :lol: :lol: :moto3: Sta je radio cjelu zimu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...