Jump to content

Moto Zajednica

bopk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1898
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu bopk

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Prokuplje
  • Motocikl
    Strom 650 xt

Poslednji posetioci profila

7480 profile views

bopk's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,3k

Reputacija u zajednici

  1. Moze i kladionica da se organizuje- ko ce prvi da uzme motor
  2. Danas sam odvezao 450km. Moje iznenađenje je fabrički vizir koji sam stavio u onaj najviši položaj i sasvim lepo radi posao. Iskreno mislio sam da je must have promena vizira za neki aftermarket ali ostavicu ovaj.
  3. bopk

    Koje gume uzeti?

    Varadeo sa vozačem od 78kg i strom 650 sa vozačem od 140kg. Koji motor u koju tezinsku kategoriju pripada? Kome staviti gume za teži a kome za lakši motor?
  4. Nevezano samo za Sebu, moje je mišljenje da su pravljeni kres barovi previše jaki tj pravljeni od predebelih cevi. Od blagih udaraca štite podjednako. Za jače udarce su brendirani bolji zato sto apsorbuju udarac zato sto se iskrive. Negde na forumu sam video cene pravljenih i mogu da potvrdim da su GIVI jeftiniji.
  5. 2250 eura uopšte nije malo mnogim ljudima. Mnogi jedva skupe pare i za jeftiniji motor tako da sa te strane je po meni apsolutno pun pogodak motor iz ove teme. Da sam birao izmedju polovnog stroma ( ili nc, versys....) i svt kupio bih svt. Znaš da su sve žice, creva, tekućine ,lanci, diskovi, gume, cilindri, klipovi... novi i plus imaš garanciju. Pri tom svt po meni izgleda odlično. Zagledao sam ga na sajmu i deluje mi kao pravi stroj za kilometre.
  6. Evo da vas utesim- moj motor sam kupio 5.januara nov u salonu. Doterao ga kombijem i stavio u garažu. Nisam ga probao ni 10 metra. Registrovao sam ga prošle srede 10.aprila i napravio prve kilometre. 4 meseca motor nov u garaži bez vožnje. Konjski živci i celicna volja samo
  7. Ma nema benefita. Ja sam isto za to da stavim sintetiku nego čujem da mnogi stavljaju polusintetiku od početka. Zbog toga sam i postavio pitanje.
  8. Koje ulje za prvi servis na 1000km za strom 650? Polusintetika ili full sintetika? Imam mogućnost da sam kupim ulje. Rekli su mi polusintetika ali pošto je mala razlika u ceni da li da uzmem full? Planiram da ne menjam stromce godinama. Ps: Prva registracija bez tehničkog 30300din!
  9. A evo jedna zanimljiva matematika. Neka nc troši 1l manje od ostalih da računamo 2 evra manje na 100km. Na ovu kilometrazu to je 8000evra manje. Ako mu nc troši 4 evra ( 2 litra u eu) manje na 100km od većeg motota to je 16000 evra razlike za ovu kilometrazu!
  10. Naručio sam sinoć ove maglenke zbog kolege koji je stavio na svt. Bas mi izgleda dobro kako sijaju.
  11. Zavisi da li više veruješ pinku ili dileru ( mrtva trka)
  12. Ako vozis i devojku onda tracer 7. Mt09 ima bas kratko i malo sedište za suvozača.
  13. Pirke i ja ne razumem sta si hteo reci. Otkud gore Toyota u priči i otkud geely-u tojotini delovi, i otkud geely-u suzukijev agregat da ga stavlja u svt? Suzuki i tojota nemaju dodirne tačke sa geely
  14. bopk

    Koje gume uzeti?

    Roadtec 02 verovatno najbolja ali cena otkida. Gt2 sam imao i za mene najbolja guma koju sam ikada imao. Ps: roadtec ni 01 nisam vozio
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja