dzony_1100 427 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako uzeo sam u zamenu za mog passata ovu corsicu. Posto je passata uzeo moj drugar,napravili smo neki dogovor jer znam autic i stvarno je kao nov. Dakle ja se vozim sa njom dok je ne prodam. motor je 1.0 benzin -odlican uradjeni svi servisi na 131.000 ocuvan besprekorno spolja i unutra,4 letnje i 4 zimske gume. Registrovan do sledece godine. -Voleo bih da je uzme neko sa foruma jer znam da je auto stvarno dobar... Evo i oglasa sa P.automobila http://www.polovniautomobili.com/oglas4572498/opel_corsa_c_10_cdx/ Ako treba postavicu ovde jos slika kasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu tebra, smanji fotke.....kad mi izlete volan, veci nego u prirodnoj velicini...bem ti sunce, kad se sad nisam shlogiro Pazi kako bi mi legao uhhh...extra auto, ako prodam moju Vectru, racunaj da naidjem na probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan xaxa Neka su malo vece,posto na oglasu koji sam postavio imaju umanjene slike... Ovde taman moze da se vidi sve detaljno . Sta da ti kazem osim zelim ti da je sto pre prodas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan odlican auto, i u odnosu na kubikazu odlicno povlaci.. drugar je skoro pazario pa smo je probali.. odlican gradski auto.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ispunila mi se zelja,Corsa otisla juce kolegi sa foruma,uzeo je odlican autic i sigurno ce se navozati sa njom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 28, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...