LeoST250 4 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan /img] Da predstavim konacno i svoj motor. Dugo se na njemu radilo da bi se izdavile neke zadivljujuce performanse.... Full Malossi tuning, motor je zimus rastavljen do rama i sve novo je stavljeno. Malossi cilindar 290 ccm, klip kovani, teflonski vrh precnik 74mm. Malossi multivar mhr team Top performance kovana radilica Bocni lageri radilice yasuni c5 super sport (10% manje trenja) stage 6 R/T karburator 28 mm black edition Leo Vince 4 Road auspuh Zadnji zupcanik prenosa od yamaha xc 300 Full obrada glave, ispeskarena zatim ventili polirani i dizne ustelovane Ceo tuning je radio visestruki sampion Srbije Almir Sabanagic Ofarban u bela perla boju sa zlatnim kristalima... Jos fotografija uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13159 Napisano Mart 22, 2014 Ne silazi, 7474 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, ozbiljne komponente, moram pohvaliti! Leo mi je jako drag skuter, ne znam zbog cega i dopada mi se. Baci neki snimak kako ide, kako se cuje, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Mart 22, 2014 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega mogu misliti koliko je samo kostalo to zadovoljstvo, reci nam nesto o preformansama pre-posle, koliko si presao km od prepravke, kako se ponasa na obrtajima.... Ne znam ni sam, skeptik sam po tom pitanju sto se dugotrajnosti tice ali ako si za svoju dusu tjunirao 250cc to je vec druga stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega mogu misliti koliko je samo kostalo to zadovoljstvo, reci nam nesto o preformansama pre-posle, koliko si presao km od prepravke, kako se ponasa na obrtajima.... Ne znam ni sam, skeptik sam po tom pitanju sto se dugotrajnosti tice ali ako si za svoju dusu tjunirao 250cc to je vec druga stvar. Uff... Samo cilindar je 450 eura... Motor je radjen za moju dusu, presao sam mozda 300 km od zavrsetka rada.... Prvi dan kada je motor zavrsen je radjen neki test vs Gilera Runner i Peugeot Jet Force Compressor k20... Sa ovim setup-om vise ne postoji konkurencija.... Ono sto je glavno i po cemu je ova masina poznate je to da je fabrika takvu napravila da trosi ulje... Malossi cilindar je nikasil i smanjio je potrosnju ulja i to znatno. Bit ce i snimaka uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Slike kako je glava uradjena I kada je prvi put upaljen I slika jet force compressor k20 skuter koji je veoma redak kod nas (Mislim da u celoj SRB ima samo 6 komada, verzija sa 20 konja). Ja sam na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor 2 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kruševac/Beograd Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale! Cekamo jos slika i informacija.. Koliko je kostalo farbanje, ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale! Cekamo jos slika i informacija.. Koliko je kostalo farbanje, ako nije tajna? Nije tajna. Farbanje je kostalo 200 eura. I to je ispod cene jer mi je mnogo dobar drugar farbao motor. Zlatni kristali u kombinaciji sa perla belom bojom... Uzivo je prelep Imam snimak ali je 140 Mb, sa mojim netom ce se upload za jedno 3 meseca... Ali obecavam da ce biti snimaka Eto i nekih slika par dana pre farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate gde mogu ispraviti auspuh? Na slici se vidi ostecenje... Tako sam ga kupio sa cuvenog kupujemprodajem... Naslov oglasa "nov 4Road scoot auspuh".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 23, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ga popraviti ili ovi iz Ada Dragon ili Andjelko iz Bele Crkve bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Mart 24, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ga popraviti ili ovi iz Ada Dragon ili Andjelko iz Bele Crkve bez problema. Ako mozes samo da mi ostavis kontakt od njih... Cuo sam da Robert vise ne radi. A ukoliko je neko zainteresovan i prodao bih ovaj auspuh, unutra je kao nov... Ima i original nosac. Ili bih menjao sa Akrapovic SP series Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh prodat, kupljen Akrapovic Auspuh koji sam trazio SP series nije lepo radio jer je predvidjen za vece kubikaze pa je kupljen ovaj : Sutra se auspuh postavlja na motoru, slike i snimak za vikend. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan AKRAPOVIC 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano April 1, 2014 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li je oridjidji auspuh, kakav je zvuk? Snimi pa okaci da cujemo kako pevusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Da li je oridjidji auspuh, kakav je zvuk? Snimi pa okaci da cujemo kako pevusi Oridjidji je sa db kilerom i deklaracijama Evo je jos jedna slika sa dB kilerom. Sutra cu snimati pa cu zakaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano April 3, 2014 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se trkao sa Gagijem Ja sam se kanio da budzim mog Leonarda, ali sam stao posle farbanja. Prodao i kupio neki enduro. Sad mi zao, mnogo volim taj skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se trkao sa Gagijem Ja sam se kanio da budzim mog Leonarda, ali sam stao posle farbanja. Prodao i kupio neki enduro. Sad mi zao, mnogo volim taj skuter 4 Leonardo koji je u mom vlasnistvu Nisam se trkao sa Gagijem, od skoro sam clan foruma tako da ni ne znam ko je Gagi Mada sam tu za svaki izazov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 4, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Не знаш ко је ГагиРејсер.....ц,ц,ц Има насвирану ђилеру ранер 180 ццм. Ево да се не мучиш...Гаги мадафака 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeoST250 4 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Aprilia Leonardo St full Malossi Prijavi odgovor kao problematičan Не знаш ко је ГагиРејсер.....ц,ц,ц Има насвирану ђилеру ранер 180 ццм. Ево да се не мучиш...Гаги мадафака Brzi sam od Runner-a 200ccm 2T Polini kit. E to cu snimati i okaciti... Mada vidim da je i ovaj ozbiljno napucan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija87 2 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: LEONARDO 250 YAMAHA MAJESTY 400 Prijavi odgovor kao problematičan Не знаш ко је ГагиРејсер.....ц,ц,ц Има насвирану ђилеру ранер 180 ццм. Ево да се не мучиш...Гаги мадафака Brzi sam od Runner-a 200ccm 2T Polini kit. E to cu snimati i okaciti... Mada vidim da je i ovaj ozbiljno napucan Ako ti je full malosii 300cc, sa bregastom i ventilima malossi koji prate taj cilindar i ako ti je ceo prenos malossi onda bi ti retko ko mogao nesto Moj drug ima na svom Leu u Italiji full malossi komplet i ide ispod 6 sec do 100 kmh, a maks brzina mu je 170 kmh, mada preko 160kmh kada ide posto je Leo sirok napred ispod prednjeg tocka podigne ga vazduh i hoce da izbaci sa puta zato sto je lagan Inace ja imam Lea 250 i kompletnog sam ga restaurirao, sve delove zamenio novim fabrickim i ofarbao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...