DUKI 215 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem talandaru,voleo bih da ima neko da ponudi pravi disk od tanjirace od 50-ak cm,ne bih ove plehane sto sada prave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 064/856-3456 Duki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 21, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мој савет: одеш на неки вашар, нађеш неки тањир од тањираче, бираш величину зависно колико желиш да печеш истовремено (имаш од стандардне тањираче имаш од велике вучне). Дођеш кући, 3 исте шипке завариш у правилан троугао, и најбоље решење које по својој жељи направиш. Имам кући, већ годинама служи без проблема. Да, и ме заборави да направиш и неке рукохвате 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 21, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem talandaru,voleo bih da ima neko da ponudi pravi disk od tanjirace od 50-ak cm,ne bih ove plehane sto sada prave. Kupio bih i ja ovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 21, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem talandaru,voleo bih da ima neko da ponudi pravi disk od tanjirace od 50-ak cm,ne bih ove plehane sto sada prave. Kupio bih i ja ovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio prohromsko bure od piva.Isekao gornji deo dobio talandaru ,a od donjeg kotlic.Sve izaslo 4000 dinara platio sam i majstoru za prohron da to isece i zavari rucke na kotlic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 21, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan =&data[group_id]=&data[location_id]=&data[keywords]=talandara&submit[search]=Tra%C5%BEi"]>>>- TALANDARE -<<< Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam,sve su plehane,ima kod nas na buvljaku od lima 3 mm,1500 dinara sa sklopivim nozicama,precnik 47-48 cm,ne moram da placam postarinu,nasao sam i pravi disk od tanjirace ,46 kosta 1500 din, a 51 cm staje 2000 novih dinara + moram platiti postarinu,varenje otvora,nozica i rucke nisu problem,imam aparat i elektrode,znam po malo i da varim.Sta sad ? http://www.poljomarket.rs/kategorije-proizvoda/kategorija/34-tanjiraca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini da je ova jevtina najbolja varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam malopre isao do buvljaka i video onu gotovu narucio bih ovaj pravi disk od tanjirace,ovako sacekacu jos malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 21, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Duki, ja sam nesto planirao da dodjem do vas po ovu: http://www.kupujemprodajem.com/Prohromska-talandara-sa-furunom-11519777-oglas.htm?filter_id=148688 Sta mislis o njoj? Meni deluje ok, nisam ja profi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je prava stvar,nego meni skupo,ja sam od starog bojlera napravio furunu za nju da ne gorim noge i ruke oko nje nego ovako-lagano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe jedan disk "poginuo" za talandaru https://www.kupujemprodajem.com/tanjiraca-24-diska-11254792-oglas.htm?filter_id=72747 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam kod jednog rodjaka da je ispod napravio grejac tako sto je okruglu cev savio u obliku znaka pitanja, izbusio sitne rupice i to kaci na plinsku bocu. Temperatura je jaka i ne varira kao kad lozis, 20 min je potrebno za pastrmku a ja bolju u zivotu nisam probao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da 3500 dinara pravi gorionik na butan i sve radi ko u profi kuhinji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Mart 21, 2014 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio prohromsko bure od piva.Isekao gornji deo dobio talandaru ,a od donjeg kotlic.Sve izaslo 4000 dinara platio sam i majstoru za prohron da to isece i zavari rucke na kotlic Ovo isto i ja uradio... Radi kako treba, narocito kotlic. Talandaru sam probao samo 2 puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je kotlic od bureta ali nije lako naci bure,trazio sam jedno vreme pa odustao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Bure-za-pivo-na-tocenje-11366663-oglas.htm?filter_id=262077 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 22, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ima buradi koliko `oćeš u oglasima =&data[group_id]=&data[location_id]=&data[keywords]=prohromsko+bure&submit[search]=Tra%C5%BEi"]Prohromsko bure Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...