piki 11867 Napisano Mart 22, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 20.3.2019. at 19:53, kanda82 je napisao: Mitas je izbacio ove god novu gumu sport turing. Koliko sam video. Guma je sasvim korektna u svim uslovima vremenskih. Cak sta vise kada je mokar i hladan asvalt bas lepo drzi i lepo se ponasa. Pa nit sam ja brz ni lud,samo kad procitas tvoje recenice u nizu ispade da si vozio ove gume,a znacilo bi nam neko ko ih je probao @milos-v napisi gde ima u prodaji i ako znas cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 22, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.bakidoo.com/kontakt Mitas sport force 120/70 17 - 7.840din 180/55 17 - 10.290din Mitas touring force 120/70 17 - 8.440din 190/50 17 - 11.320din Ovu gumu nemaju na stanju u 180 55,inace se pravi. Ja sam pitao samo za ove dimenzije jer mi te trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da ih oni prodaju, probacu da ih nazovem u ponedeljak pa da vidim jel ih imaju jos ili da li mogu da ih nabave. U pretrazi cak 180/55 ni ne prikazuje da ima u ponudi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11867 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan 120/70/17 160/60/17 sport force 150 evra set turing force 160 evra set 120/180 170 evra set turing force danas na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod koga si nasao 120/180 set? Meni rekli u pilot sportu da bi trebali da dobiju mozda za 10ak dana. Imaju samo 190. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Mart 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7359 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje 120/160/17 Touring Force, daj neki broj, sajt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 23, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 21.3.2019. at 11:18, kanda82 je napisao: I da dodam vrlo bitnu stavku, posle dve sezone voznje guma istrosena i nije za dalju voznju, po obodima ispucala pokazala linije. Pozivam se na garanciju i bez problema sam dobio novu gumu iako je bila istrosena za bacanje. Reklamacija prihvacena jer ne bi smela mlada guma da ispuca. Isto tako drugar je reklamirao pred pocetak ove sezone guma kockasta i istrosena isto ispucala po obodima naravno reklamacija prihvacena, nije hteo drugu gumu vratili mu novac. Ko se odluci za mitas obavezno cuvati racun i garanciju zlu ne trebalo a isplati se na kraju. Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka Pošto vidim da ti je drugar sad skoro reklamirao gumu. Isto tako drugar je reklamirao pred pocetak ove sezone,. Da li ste imali sport force koja se prAvila do 2014 i povučena zbog nekih konstrukcijskih grešaka ili MITAS SPORT FORCE PLUS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Mart 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7359 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao MItas Sport Force+ , DOT iz 2017 godine, guma me je perfektno sluzila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11867 Napisano Mart 24, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @milos-v jebem li ga rekla mi ona plavusa u pilot sportu,kaze gazda nije tu bice posle ,pa ga zvala,pa proveravala,mozda se i izgubila @Biker-Boy u pilot sportu dot je 0219 znaci taze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Mart 25, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan i meni su rekli da 180 dolazi tek za desetak dana..... 120 imaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17443 Napisano Januar 14, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2411 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17379 Napisano Decembar 8, 2020 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu da pazarim sportforce+ napred, nazad je MC50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.3.2019. at 18:35, Elektrometla je napisao: Jel ima jos neko iskustva sa Sport Force +, kako se dugotrajno pokazala, kakva je po pitanju potrosnje....? Razmisljam da je uzmem za mog Horneta, cena je vrlo povoljna i ulazi mi u izbor al bi da cujem i iskustva. Kolega @kanda82 bi mozda mogao da doda po koju.... Zdravo kolegaa..jesi li kupio/imao ove gume? Zanimaju me tvoja iskustva ako si ih imao jer i ja bih na hornet 600 da ih stavim..i,zanima me ako ti ili neko zna,koja je razlika izmedju sport f.plus i sport f.obicnih? Ako sam dobro skapirao da imaju te obicne i neke novije plus.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 11, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sport force ke prestao da se pravi pre jedno 5 godina a nasledio ga plus, a sad čujem da ima i neke novije a da se plus i dalje pravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 11, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sport force plus evo ,dvokomponentba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 13, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.4.2021. at 21:02, sasa ns 1 je napisao: sport force plus evo ,dvokomponentba Pa da li cu pogrijesiti ako kupim tu gumu za hondu hornet? Vozim manje vise po magistrali,medjugradska voznja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 13, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan uvek je bolje, traje za četvrtinu duže a isto drži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano April 13, 2021 Hronični Motociklopata, 7359 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, NikolaCg je napisao: Pa da li cu pogrijesiti ako kupim tu gumu za hondu hornet? Vozim manje vise po magistrali,medjugradska voznja.. Tebi bi bolje bilo da uzmeš Touring Force gume, takođe dvokomponentne a traju duže od Sport Force, i univerzalnija je brže se zagreva i bolje se ponaša na mokrom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 13, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Biker-Boy je napisao: Tebi bi bolje bilo da uzmeš Touring Force gume, takođe dvokomponentne a traju duže od Sport Force, i univerzalnija je brže se zagreva i bolje se ponaša na mokrom I nije neka razlika..sport force su mi 154 eura a touring 170.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aga_86 0 Napisano Octobar 4, 2021 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dečki, tip guma zavisi od vrste vožnje a i modela motora, dakle ako volite krivine i dobar grip onda je za vas sport force+ a ne touring force+. Ja sam stavio na cbr 600rr 2010 god sport force + i guma je više nego odlična. Evolution je novi model sport force gume i više je predvidjena za navaka ili grobnik. Ako niste trkači onda sport force + je idealna guma za vas. Ja živim u Sloveniji i za set sport force+ platim 150€ 180/55/17 i 120/70/17, a sport force+ EV dodje oko 185€. Safe ride. Promenio Octobar 4, 2021 član Aga_86 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...