draki 2547 Napisano Jun 3, 2014 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi bila zejebancija?!Pa oni nema gde nisu svirali,mada bolje bi bilo da se penzionisu jer ocajno sviraju!svaka njima cast na svemu,ali ako nemogu svoj posao posteno da odrade netreba vise ni da ga rade! Auuuuuu sad si me razocarao Djubre Atomci i sada prase Gdje god da su svirali atomsfera je bila paklena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jun 3, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve to govorim iz iskustva!mnogo godina ih slusam po raznim moto skupovima,i kao muzicar i veliki fan atomskog sklonista siguran sam da su ispod proseka dobre svirke!Ok,naprave dobar sou,ali samo zbog imena na kontu stare slave!Veruj mi na rec!nazalost tako je hteli mi to ili ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jun 4, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Znao sta ce biti,ali ajd...!Morao sam biti iskren!Neka bude da TRENUTNI ATOMCI RAZVALJUJU !Mi dolazimo u subotu,pa se verovatno i vidimo na pivi!O muzici cemo se raspravljati kad se vidimo!sad me mrzi da kucam posto sam cuga!pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 5, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan a što bi otkazali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 5, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Posto ZZ TOP nedolazi u Niš,mi u subotu dolazimo kod vas!U Subotu ujutru krecemo za Uzice i verujemo da cemo se super provesti i napiti za sve pare:-)!pozz i vidimo se u subotu! zz top neće svirati u Nišu..Bila je laž,..Zvanično je demantovao ZZ TOP tj. njihovi menadžeri..Niko ih nije ni zvao...Srbija...zemlja čuda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 8, 2014 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Bio,video i super se proveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...