Sumaxer 1 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pinjon/puž za apriliu rs 125 2001 godište.. Ponude ovde ili na broj telefona 0638121631.. Bojan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Da li pase od cagive mito ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da slikas da vidim kako izgleda i da mi posaljes sliku na gmail ili okacis sliku ovde..? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje u potrazi za pinjonom.. Tacnije meni treba samo onaj malo deo puz, znaci moze i neki pohaban pa da izvadimo puzica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano April 16, 2014 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam.za dva dana stizem u SRB,pogledacu pa ti javljam.mislim da imam i sajlu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze cujemo se za dva dana.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano April 23, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje u potrazi.. Druze jesi li stigao u Srbiju i jesi li video jel imas puz? Sale_cbr je probao da mi pomogne i poslao mi je besplatno taj deo koji mi treba ali od cagive mito i ne pasuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Maj 5, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aktualno... Drugari pomagajte, prestaju kiše, počinje lepo vreme, hoću da namestim da mi radi ajde pomoć molim vas ako neko ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 5, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Operi i očisti taj pinjon i pogledaj i zapiši oznake koje su na njemu, pa to ukucaj u google pa vidi šta će da ti izbaci. Ja sam tako uradio za mog prijatelja i gogle mi izbacio gomilu rezultata. Pregledao te rezultate i utvrdio da isti pinjon ide na nekoliko motora razlićitih proizvođača, a između svih njih i na KTM-a. Drugar pozvao radnju ovde u BG, oni imali i on otišo i kupio ( a njegov motor nije KTM ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...