Blaza 15733 Napisano pre 9 sati Integrisan, 3331 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem i ovde... Nalazim se u Čanju sledećih nekoliko dana. Pukla mi je desna poluga kočnice na Hondi CBF600. Neoštećena, a pukla...bolje i u mestu, nego u vožnji. Ranko mi je našao u Bgd-u, ali da pitam, da li ima neka radnja za novu / polovnu polugu u Baru ili okolini ? Hvala ! I ispao mi negde i bolcn. Biće dobro ako uspem da ga nađem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9294 Napisano pre 9 sati -, 1945 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Baru kod luke radnja kod koja prodaje moto opremu. Znam da imaju i ulja, svecice, filtere i tako te rezervne delove, moraju i te rucice da imaju sigurno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 4923 Napisano pre 9 sati Drug član, 911 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ima majstor za motocikle u Baru. Pokušaću naći njegov telefon pa ti šaljem, ako ne nađeš deo u radnji možda on može pomoći 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2302 Napisano pre 4 sati (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2158 postova Prijavi odgovor kao problematičan DG Moto Shop — Moto Shop Bar, djelovi za motore, motori Bar WWW.DGMOTOSHOP.COM Moto shop u Baru. Djelovi za motore, kacige, oprema, iznajmljivanje motora. Motori Bar, moto oprema Bar, Podgorica, Crna Gora. Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you. https://maps.app.goo.gl/Z1bkF91sJYaxw8pT7 +382 67 003 856 Promenio pre 4 sati član Libero 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8441 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1662 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jovica Podi. 0038268666276 Auto servis Podi, na putu za Trebinje. Jovo ti je stari bajker.To je i moto servis. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 10436 Napisano pre 1 sat Drug član, 398 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Iz Beograda pošalje busom za Bar. Sad bar ide dosta prevoza dole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3235 Napisano pre 37 minuta Andragog, 5773 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Od 99 % skutera pasuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...