belacr6 7 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imam 20 punih godina i zelim da polazem za A kategoriju,posedujem probnu vozacku dozvolu B kategorije,zanima me da li je moguce polagati za A2 sa punih 20 godina,hvala unapred i veliki pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Odgovori su za A je NE , a za A2 je DA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Mart 11, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Можеш полагати за А2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,i zanima me gde mogu cipovati motor na manje kilovate posto posedujem r6 2002,koliko se placa,iz krusevca sam.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 506 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan DA mozes polagati odma za a2 kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није проблем чиповање већ шта пише у саобраћајној а да би тамо писало мање kw мораш на атест... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Mart 11, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ta probna dozvola koju poseduješ je, kako sama reč kaže "PROBNA", to jest ti nemaš dozvolu i samim tim ako bi se odlučio za polaganj A2 kategorije imao bi pri upisu i obuci iste uslove kao i neko sa 18 godina koji nema položenu ni jednu od kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,nije mi bitno par hiljada vise manje,samo da resim taj probelm da polozim to i da budem miran,dosta mi je cimanja bilo oko policije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Neces moci atest da uradis cak i da stvarno smanjis snagu motora. Hteo sam ja to da uradim da bi mogao neke motore da vozim sa A2 kategorijom , ali to ne moze da se odradi od jos od pocetka jeseni 2013. Tad je nesto promenjen zakon i nece da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Mart 13, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedina je solucija da menjam za drugi motor koji je vec tako zaveden u saobracajoj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...