aca-pn 6434 Napisano Mart 12, 2014 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Puče mi danas ćopava i pade mi motor na nogu. U PATIKAMA. Kud nije pukla na "Blatarenju", kad sam bio u čizmama.... Znaci krenuo ktm da se raspada polako, prvo sajla, sad copava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Puče mi danas ćopava i pade mi motor na nogu. U PATIKAMA. Kud nije pukla na "Blatarenju", kad sam bio u čizmama.... Znaci krenuo ktm da se raspada polako, prvo sajla, sad copava Pa kad nije predviđen za maltretiraje po off-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 12, 2014 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem nove teme od jagera "gde da kupim aparat za varenje", "koji je najbolji set gedora" i slicne, ozivece nam podforum sam svoj majstor 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 12, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Puče mi danas ćopava i pade mi motor na nogu. U PATIKAMA. Kud nije pukla na "Blatarenju", kad sam bio u čizmama.... Ćopava je home-made, tako da ... ovo se ne računa u kvarove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 12, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pih. Puče mi danas ćopava i pade mi motor na nogu. U PATIKAMA. Kud nije pukla na "Blatarenju", kad sam bio u čizmama.... Znaci krenuo ktm da se raspada polako, prvo sajla, sad copava Ako je to sve od kvarova, dobro je... ali kako god da je ipak je dest u glavu za tvoj KAWASAKI :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 12, 2014 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem nove teme od jagera "gde da kupim aparat za varenje", "koji je najbolji set gedora" i slicne, ozivece nam podforum sam svoj majstor On makar na put ne ide na dve plasticne flase umesto sedista! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 12, 2014 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ktm-asa sto se uzjogunili Postali ste prava sekta hehe Zex, lose si obavesten, u pitanju su dve plasticne flase PLUS sediste, na moj motor moze samo da se dodaje oprema, sa njega nista ne odpada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Pazi.... flajka originalnog KTM ulja za dolivanje u bedeviju je zaboravljena da se pomene c.c.c.c Sva sreca da je Jager u pitanju...covek naviknut i uzigan, nakon Afrike Twin :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 12, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Jager dobro izmerio koliko ulja ima to je na LC4 malo zaj.... slabo se vidi na šipkicu, a na prozorčetu je obrnuto od logičnog, kad je hladan puno prozorče, a kad je vruć prazno, jbg suv karter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 12, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije samo ćopava, otpao je i desni retrovizor još oko Novog Sada.... No tu je moj drug Svetac... Retrovizor zavaren, tanka cevka od ćopave zamenjena drugom, sa mnogo debljim zidom, navareno i malo veće "stopalo" da ne tone u blatište.... Ma bombona! Još samo Joška da mi zameni display na km satu i gde će mi biti kraj... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Mart 12, 2014 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i Trigeru trajala jedna metla 20 godina, samo je zamenio 17 glava i 14 drski 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 12, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali je to i dalje ISTA METLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 13, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i Trigeru trajala jedna metla 20 godina, samo je zamenio 17 glava i 14 drski Ahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali je to i dalje ISTA METLA Jel se secas , kako smo ogovarali AcuPN u Kosjeri.... pazi kad placem , posle ovih postova :lol: EDIT:... znaci bilans je.... ulje, retrovizor, copava, sajla... Pa pazi, mogu ti reci da si dobro prosao za prvi off-road (mada se ovo sve izdesavalo , pre nego sto si skrenuo sa asfalta ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam Jel` tvoj jos ziv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 13, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije samo ćopava, otpao je i desni retrovizor još oko Novog Sada.... No tu je moj drug Svetac... Retrovizor zavaren, tanka cevka od ćopave zamenjena drugom, sa mnogo debljim zidom, navareno i malo veće "stopalo" da ne tone u blatište.... Ma bombona! Još samo Joška da mi zameni display na km satu i gde će mi biti kraj... :D ja mislim da ces brzo uvideti da je ceo motor za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam Jel` tvoj jos ziv? I moj je živ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam Jel` tvoj jos ziv? Naravno javi ako ima kakvih druženja pa da naletim da vas vidim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 14, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan samo vas gledam Jel` tvoj jos ziv? Naravno javi ako ima kakvih druženja pa da naletim da vas vidim Ti i B@ne vec pet godina cekate da vam crknu konji, al` nikako. Druzenja ima svaki vikend kada ne padaju sekire u Glinari, pa izvoli ako si raspolozen. Ako bude nesto po planinama, javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 16, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... znaci bilans je.... ulje, retrovizor, copava, sajla... Pa pazi, mogu ti reci da si dobro prosao za prvi off-road (mada se ovo sve izdesavalo , pre nego sto si skrenuo sa asfalta ) Jest' bogumi... kad je osetio off, sve je počelo da radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jageru ...valjda cemo i mi da dozivimo tu Glinaru, da provozamo.... moj poslednji pokusaj se neslavno zavrsio ..za neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 18, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad bi vec stvarno bilo "u redu" da nas usere pa i mi malo tamo provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...