Marokanac 1882 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan ZDRAVO !!! :zdravo: Evo, doslo vreme da je kaze gde ce ko ove godine........... Sto se mene tice, Verica i ja uz pomoc naseg novog/starog prijatelja Adventure 2014 ove godine idemo na: TOUR du MAROC & EUROPE 2014 Uslovno receno "stari" K1600GTL star 1 god. je zamenjen novim modelom R1200GS Adventure 2014. Mogu vam reci da se Djole (moj pas) bas obradovao kada je video da dolazi Adventure ponovo........ Meni definitivno ipak vise odgovara ADV.........a ovaj novi je zaista prelep i predobar..... I ovaj moj ce dobiti HP Akrapovic kompletan izduv........ I novu navigaciju "BMW Navigator V" ima......... A dobice i gomilu Touratech opreme.........cisto da se ne bruka kada sretnemo neke strance tamo negde u Sahari......... Eto, sada imate uvid u deo opreme TOURATECH koja ce biti ugradjena tokom Aprila meseca...... Na put krecemo 15. Maja 2014. Itinerer ili ti road book bi bio sledeci: My planned route is : Belgrade (Serbia) to Zadar (Croatia), then ferry to Ancona (Italy) an then true Bologna, Piacenza, Asti to Briancon (France), Bollene, Ales to Sete, then ferry to Nador (Spanish teritory in Morocco), Oujda, Tendrara, Gourrama, Erfoud, Merzouga, Errachidia, Tinghir, Gorge Toudra, Imilchil, Beni Mellal, Marrakech, Ouarzazate, Zagora, Tata, Guelmim, Tarfaya and Laayoune in West Sahara. I go back true Sidi Ifni, Agadir, Casablanca, Rabat, Tanger, then ferry to Giblartar (Algeciras in Spain), Lisbon (Portugal), Salamanca (Spain), Bilbao, Bordeaux (France), Le Man, Paris, Bruxelles (Belgium), Antwerpen, Rotterdam (Holland), Den Haag, Amsterdam, Köln (Germany), Bonn, Karlsruhe, Munchen, then true Austria, Slovenia, Croatia to Belgrade (Serbia)..........HOME. The total is around 14.000 km, I think this will be made in around 40 days (30 days of road with around 450 km per day and around 10 days rest in different places during the trip. That is my road book. Pa, kako ide stari Srpski obicaj .............tim povodom sam dizajnirao jednu majicu koju cu nositi (Verica i ja) tokom puta i koje cemo pokloniti nekolicini prijatelja tokom puta levo-desno po belom Svetu......... Majica ce izgledati ovako ..........na ledjima....... A evo kako je izgledao pocetni crtez........osnovu sam "ukrao" nekom kolegi sa Net-a.... Na levom rukavu ce biti Srpska zastava, na desnom logo BMW a na prednjoj levoj strani ce biti dole prikazani crno beli crtez velicine oko 10x10 cm.....sa sledecim tekstom ispod crteza: Tour du Maroc & Europe 2014 Verica&Zoran bikers from Serbia Sta da vam kazem...............pa NISTA. Kad se vratim pricacu vam kako je bilo u slici i reci............... Do tada mi budite zdravi i veseli.........cujemo se, vidimo se......... :zdravo: 42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 6, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vratite i krene putopis da se pishe prva sam u redu za chitanje! Srecno vam planiranje puta i pripreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zorane, Posto vidim " Köln " na spisku, moracete da svratite kod Tanje i mene u Dizeldorf bar na jedno nocenje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Mart 6, 2014 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Srećno i piši što više... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Mart 6, 2014 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da mogu da živim život punim plućima ... baš kao ti Kad čitam tvoje putopise kao da sam i ja bio sa tobom. Prema tome - jedva čekam putopis iz Maroka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Za sledecu zimu ne brinem, bice materijala na pretek za gustiranje! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 6, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno!Jedva cekam da procitam taj putopis!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Mart 6, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Kad porastem biću Marokanac. Samo da nam pišete isto onako kao do sada. Čestitam na novoj mašini.Lepo Vam stoji,nekako je više dečački od onog autobusa. Svaku Vam sreću želim.Bog da Vas pogleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Mart 6, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! I uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Mart 6, 2014 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Biti bajker... to je mnogo dobro biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 6, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Шта да човек каже сем.. ''скидам капу!!! '' Личи ми на моју туру из снова коу ћу надам се једног дана одвозати...Све најлепше Вам желим обома ,и даће драги Бог да Вас срећа прати свуда и да само лепе успомене поделите са нама у путопису!!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, .. puno srece vam zelim! Da postignete ono sto zelite i da se srecno i zdravo vratite kuci... Ovaj putopis vec obecava! Sve najbolje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Mart 6, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i ne skrtari na recima i slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem......... VELIKO HVALA na lepim recima, na lepim zeljama, na pozivima da svratimo......svima pojedinacno a i svima zajedno vam se iskreno zahvaljujem. Lepo je procitati da jedna pozitivna - dobra energija postoji kod nas (bajkera) i to je ono sto me cini srecnim........ Kao sto neko rece.........lepo je biti bajker, eh, vala jeste........ Pozdrav i trudicu se da donesem sto vise fotografija, video zapisa i dobrih uspomena koje cu podeliti sa vam..... Ciao........ :zdravo: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Marokanac u Maroko!!! Srećan put i lepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 7, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo neeeee, opet cu se ugojiti zbog njegovog putopisa i slika hrane Sa srecom da odete i da nam se vratite :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Samo tebe hvale, bravo ono, bravo ovo, a ja kazem veliko bravo Verice, da nisi prava devojcica ko zna kakav bi ti muz bio. Srecno vam bilo gdegod da krenete, i uvek zdrava i vesela bila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Mart 7, 2014 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo tebe hvale, bravo ono, bravo ovo, a ja kazem veliko bravo Verice, da nisi prava devojcica ko zna kakav bi ti muz bio. Srecno vam bilo gdegod da krenete, i uvek zdrava i vesela bila. Iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Mi u Sremu kažemo : "Na ženi je kuća!" He,he,he... Odosmo od teme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i veselo Vam bilo, ocekujemo fantasticne slike sa putesestvija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 7, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na novom motoru, super izgleda na slikama narocito sa akrapovicem Jedva cekam putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzdanica mladima kako se planira (ranija) pemzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Bravo generacijo! Pravi način da se spoji "mladost" i "penzionersko" slobodno vreme. Želim vam srećan put, lepo vreme i sve što i sami želite da doživite, a mi ćemo već uživati u putopisu. Posebno poštovanje Verici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Поштовани, Велики путниче и омиљени форумски путопишче желим Вам сретан пут и да будете још задовољнији избором двоточкаша. Нестрпљиво ишчекујем путопис да уживам у читању док лагано испијам кафицу.Не знам зашто али кафица тад има бољи укус и некао је питкија. Поздрављам и врхунског сувозача Вашу супругу, волео бих да ми одате тајну како Ваша лепша половина воли двоточкаше да би и моја драга била бар мало заљубљена у двоточкаше.... Поздрав од Ђолета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 581 Napisano Mart 7, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za novu masinu,srecno putovanje,znam da cu uzivati u novom putopisu kao i u dosadasnjim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...