Brka 2 Napisano Mart 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da kupim vrecu za kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 31, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja dobio sam uz suomy kacigu ako hoæeš daæu ti ako dolaziš na sajam meni ne služi nièemu a šta æe ti to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1671 Napisano Mart 31, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E, i mene interesuje vreca za kacigu, imam samo onu navlaku, al to nije to... Mozda treba probati u Guevari i Markosu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 31, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Navlaku možeš i da napraviš tako što uzmeš odgovarajuæu jastuènicu u šav uvuèeš uèkur... i samo zategneš no big deal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano April 1, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan U LUIS-u je korektna vrecca za kacigu 1.50 ili 1.75 NEURA, kad stigne ovdje to izzadje 3-5 istih. Crne je boje, pakuje se na malo, sa unutrassnje strane je meka i staje bez problema vecca sskoljka flip-up kacige. Mislim da vrjedi i punih 5 eura. Da je ssijes materijal kossta visse od 10 Eura. Ako ima zainteresiranih mogu mi se javiti P.M. pa da vidim kad mogu stici iz luisa i po kojoj ceni (otprilike 3-5 Eura). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 1, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan imam ja dobio sam uz suomy kacigu ako hoæeš daæu ti ako dolaziš na sajam meni ne služi nièemu a šta æe ti to Dolazim na sajam pa bi mogli da se dogovorimo. Inace, to zasta ce mi cu ti objasiti ako se budemo videli posto je prica malo duza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 1, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan važi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...