Vule 19 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ti se sviđa, pa ako ćeš ga štampati i kačiti na zid ne bi bilo loše i malo očistiti crtež. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Avgust 6, 2011 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja nebih cistio crtez, onako u prvobitnom izgledu je mnogo lepse, ime neki rustican smek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, fenomenalno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. @Biker-Boy, pa ni meni se u principu ne sviđa ali šta znam, kako voli čovek, sada ima obe varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 6, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vule, hvala za obe varijante, mada mislim da cu onu prvu ( original ) - nekako mi je prirodnija ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, i meni je bolja. Pošto ćeš je štampati mogu direktno iz skenera konvertovati u neki bolji format pa kasnije u TIFF ako želiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan http://www.megaupload.com/?d=GN6WARYW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 7, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Vule ! :jee3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...