Jump to content

Moto Zajednica

Master Z-ed

Članovi
 • Broj tema i poruka

  50
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

58 Good

O članu Master Z-ed

 • Rank
  Ko zna šta
 • Rođendan 19.08.1979.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac

Poslednji posetioci profila

2003 profile views
 1. Ако нађеш негде да има, јави и мени исто требају десна.
 2. Избуши на фабричком катализатор. Исечеш рупу брусилицом, избушиш катализатор бургијом мало већом и однесеш неком вариоцу да завари. Операција од 500 динара. Пошто наши технички прегледи немају опцију мерења цо2 нећеш никада имати проблем око тога.
 3. Понуду, цена је 70е. Мораш да избушиш другу за доњи шраф. Ја сам покушао али сам одустао. видим да су неки британци радили, ја мислим да би то требало мало ојачати
 4. Pokušaj budženja na z750, ali zbog potrebnog bušenja dodatne rupe odustao od projekta.skinuta sa 636, koji je prešao oko 7000km i doživeo totalku.
 5. Master Z-ed

  Givi V46

  Evo ti ga još jedan na kp iz lele
 6. Master Z-ed

  Givi V46

  Eno ti na KP pojavio se jedan dosta povoljno
 7. Master Z-ed

  Givi V46

  B47, 120e kao nov
 8. Ма да обично то буде нека будалаштина, само иритира. У великом, упутству имаш на колико nm треба стезати шрафове
 9. Нађи на фб мислим да је Борис или Бојан Ковјенић, из Ковина или Смедереца, он је имао купљен у нов у Србији ту негде у цифри са малом километетржом. Али 2.генерација.
 10. Које годиште је версис, од 2017 имају гумене ублаживаче на носачима мотора. И н жа који начин си елиминисао корпу квачила
 11. Имам ја једног колегу на послу, мој потчињени. Кад год треба нешто да уради ми му кажемо шта треба да уради. И сваки ал буквално сваки пут када каже мислио сам, сигурно је погрешио и направио срање. И сваки пут му кажемо да не треба да мисли већ само да уради. Тако и овде много њих овде мисли, а за почетак би требало да науче да читају.
 12. Јбг приход од дроге, курви, шверца асепсола, маски исл не пријављујем пошто не спада под шифру плате. То је под шифром бонуси не плаћа се порез на ту категорију. Шалим се наравно, радим ја још 4 посла поред основног.
 13. Да, све је из комада до катализатора тј катализатор и лонац су једно. Тако да је само ово решење и одлично је, за пола сата до сат може да се врати фабрички лонац. Ја сам од малих ногу љубитељ ремуса и ремус ми је ту број 1. Роберт на жалост све је у лошијем стању гуши га астма па није могао да уради, њега сам првог и звао. Сад тражим неку опцију титанијум или лео винче мислим да ће бити бољи звук овај је много бучан као спорташ али га мучи 2 цилиндра не добије прави звук већ само буку.
 14. @Savan Неки паметан чикица је смислио ексел, мени због обима посла доста често се догоди да заборавим и то многе ствари. И онда пошто заборављам морам сам себе да контолишем на неки начин па сам смислио да организујем ексел у којем ћу водити бригу где колико имам пара и на шта трошим а уједно су ми ту сва возила кад је шта рађено и када треба да се ради. Ту је неко питако како са платом од 400 евра возити мотор од 8000е. Када не пушиш и немаш децу онда можеш да купиш на кредит. На 7 година рата изађе 130е., ја сам игром случаја у продаји Опела па сам сам себи средио повољнију камату али и са каматом за готовинске кредите неће прећи 140е.
 15. Jedna stavka, devojka al živimo zajedno 14 godina, tako da mu to dođe ko žena. Ali skupa stavka svakako, za njih je oprema uvek x2, x3 u odnosu na muške.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja