K_A_W_A 946 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moram ovu radost da podelim sa vama. Znaci Roda mi doneo iz BG jaknu koju sam ja trazio. Tacno da se uklapa u moju makinu. Jakna je preterana. Cena, ja se iznenadio, 18480,00 dindzi. A kao rekao mi je da ce biti 290 jevreja. Kad ono i neki popust i eto ja uzeo za 230 jevreja. Hvala Rodicu Evo i slika. A odo sad i da ga pohvalim tamo u delu za radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan bez uvrede ali po meni nista posebno.. mada da je lepo iznosas i da nikad ne dohvatis asvalt sa njom... bitno je da je tebi ok. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja i nisam hteo neke sarene ili sa silnim nekim natpisima. U njoj ladno mozes izaci uvece u grad. Ova se extra uklapa u moj motor, a narocito sam trazio tu boju, zato sto je moj motor crno-siv. Jakna ima i sve protektore. Ja sam zadovoljan, jer sam dobio ono sto sam trazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan E fino si proshao, nek te lepo sluzhi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan aj pa sa srecom da je nosis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan ..pa dobro fino si prosao ..jes malo skupo.. ...a sad ozbiljno..sjajna jakna ..odlican kvalitet i mirne uskladjene boje... da je srecno i dugo nosis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je ceo dan nosim. Ne mogu da docekam da je testiram na masini. Evo sutra najavljuju 15 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze i 20 stepeni a da nemamo posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 7, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja jakna ...posebno boja ......sta cu ni ja ne volim petsto sara i neke munje na jaknama )) aj pa lepo da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...