Maja :) 11 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Ja sam Maja i imam 17 godina. Od kraja proslog leta vozim Sachs-a 125cc, i to mi je prvi motor. Ranije sam vozila skutere, ali mi se ipak više sviđaju motori. Nadam se da će mi ovaj forum olaksati stvari (s obzirom da sam nova, u svakom pogledu) i verujem da ima dosta zanimljivih priča za čuti. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 28, 2014 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla na bjb 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Cao Majo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 28, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Majo! Je l' ti rade svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan PoZz ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Добродошла! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maja :) 11 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Majo! Je l' ti rade svetla? Rade odlično,zahvaljujuci vama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosla na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan na forum . PS. Sto ja volim kad zensko vozi motor , pogotovo ako je mojih godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki NSR 0 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nas nasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 28, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Koleginica dobrodosla u nasu malu kliniku Sent from my Televizor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11091 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maja :) 11 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs 125cc Prijavi odgovor kao problematičan E hvala ljudi,bas ste divni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...