Jump to content

Moto Zajednica

Farbanje oklopa Honda cbr 1000 rr

Recommended Posts

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Sto kaze kolega braco,stvarno ti to nesto mnogo grubo....i cime si farbao pa ti je nitro ostetio farbu...nadam se da nisi sprejom..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 RR sc 57

Na slikama izgleda grubo zbog ovih tzv 3D perli. Ovo je baza. Preko nje ide lak. Farbao sam pištoljem i kompresorom. Boja je PPG a mislim da je akrilna baza. Sprejem sam farbao ranije pa je ispucao posle dve godine.

A i može se očekivati da bude grubo jer ja se učim i zezam. Sigurno da to može mnogo bolje. Meni znači da ga ja sam uradim. Ako gledam koliko me je koštalo sva ponavljanja i prepravke koje sam radio za taj novac bi mi sigurno i profesionalac ofarbao.

Nije sve u novcu. Ima nešto i u 2Ljubav.gif

• MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR

Potpuno si upravu1care.gif

Bice to super.Ja vise volim kad covek uradi za sebe kako voli i da ga zabole da li se drugom svidja!

Ja mog RR mogu da prepoznam medju 100 RR-ova,ne zbog boje nego zbog nalepnica koje sam joj stavio i jos nekih djakolija!

Samo napred!pozz

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Na slikama izgleda grubo zbog ovih tzv 3D perli. Ovo je baza. Preko nje ide lak. Farbao sam pištoljem i kompresorom. Boja je PPG a mislim da je akrilna baza. Sprejem sam farbao ranije pa je ispucao posle dve godine.

A i može se očekivati da bude grubo jer ja se učim i zezam. Sigurno da to može mnogo bolje. Meni znači da ga ja sam uradim. Ako gledam koliko me je koštalo sva ponavljanja i prepravke koje sam radio za taj novac bi mi sigurno i profesionalac ofarbao.

Evo bepslatan savjet posto hoces da naucis..sa bazom mozes da se igras i tesko je pogrijesiti..ovde je slucaj da ti je pritisak zraka prevelik i stvara nabore ili je gusta baza ili si preblizu drzao pistolj.a ovaj sto pise , pa takvi su ovi sto sad uspjevaju..samo niz dlaku ili ti duboko... pozz i sretno

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

..........a ovaj sto pise , pa takvi su ovi sto sad uspjevaju..samo niz dlaku ili ti duboko... pozz i sretno

Na koga se konkretno odnose ove prozivke..

Na ovog sto ga zabole sto je lose izgleda, bitno je da se vlasniku svidja.

Znao sam da ce se javiti neko da kaze da nista nevalja ali nece ili nemoze da razume da kolega zeli da ofarba za svoje srce!Da je zeleo da mu extra ispadne odneo bi kod profi majstora i odradio bi mu posao,ovako je zeleo da ima svojih ruku delo i ja to podrzavam!!

Nije to voznja viljuskara da ga savetujes oko komandi nego je proces farbanja za koji moras imati iskustva i mnogo znaja da bi extra ispalo(kako bi ti zeleo)....

Niko nije corav ovde i shvatamo svi da nije bas idealno odradjeno ali ako se njemu svidja nevidim razlog da tako neostane!!

PS-Prozivka ti je bila nizerazredna sa krajnje glupim stavom!!!

Pozdrav

Hajd kad si vec tipkao da ne budem sebican..Jedna od najomrzenih stvari mi je neiskrenost..zamisli toliko truda jer vjerovatno nema pare za skupe majstore i na kraju jedna sitnica i stvar jednostavno nije kako treba..kad je maska u pitanju ili rep ili auspuh to je vec neki nacin izrazavanja kako se nekome svidja ali farbanje je specificna stvar ili valja ili ne..sto bi covjeka palio da je extra ako nije...to me podsjetilo na svakodnevnicu kada dodje neko iz "stranke" pa ima fleku na pantolama a ovi oko njega mu kazu ma nista to ti je super, ono bas si jedinstven i sl.

p.s.:ako covjeku nije mrsko da lijepi ono boje sto je potrosio nije vise od 20-30e a moze da dobije ogledalo

pozz i necu se vise mjesati..ne znam ni sta mi bi.

Pokusacu da pojednostavnim!

Mislim da je kolega iskreno odgovorio i to postujem!!!

Znam da ce njemu biti super kad zavrsi i to je najbitnije!!

Opet dajes neki nebulozni primer.Te pantalone sto piliticari nose njima neznace nista u odnosu koliko jednom bajkeru znaci njegov motor!!!

Mislim da je poenta raditi ono sto ti se svidja a ne ono sto se drugom svidja!

Pozdrav i batali polemiku sta je lepse!To je indivindualna stvar u ovom slucaju!!

• Podržavam 1

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Pokusacu da pojednostavnim!

Mislim da je kolega iskreno odgovorio i to postujem!!!

Znam da ce njemu biti super kad zavrsi i to je najbitnije!!

Opet dajes neki nebulozni primer.Te pantalone sto piliticari nose njima neznace nista u odnosu koliko jednom bajkeru znaci njegov motor!!!

Mislim da je poenta raditi ono sto ti se svidja a ne ono sto se drugom svidja!

Pozdrav i batali polemiku sta je lepse!To je indivindualna stvar u ovom slucaju!!

O ukusima se ne rasptavlja i to je sveto pismo. Medjutim ako neko iznosi ( pokazuje ) svoj rad drugima javno on je automatski izlozen sudu javnosti, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Prema tome moze svako iznjeti svoje misljenje bez polemisamja ( sto i ti cinis ) o radu naseg drugara Forumasa. Braco je samo dobronamjerno iznjeo svoje misljenje i pokusao da pomogne ( savjetom ) da nas drugar to sto bolje odradi zapoceti posao, jer ipak je u pitanju motocikl za respekt,a ne neko sokocalo za prasnjave puteve. 0namigivanje.gif

• Podržavam 2

Slazem se Branko da svako ima svoje misljenje i da naravno uvek treba pomoci i posavatovati(sto je Braca uradio),ali me je isprozivao sa ovom recenicom:

a ovaj sto pise , pa takvi su ovi sto sad uspjevaju..samo niz dlaku ili ti duboko...

a nezna nista o meni!Nije ljudski tako da osudjuje preko tastature!

Pozdrav i svako dobro!

Necu vise ici u off!

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 RR sc 57

Drugari nema potrebe za prepirkama. Ionako je ova tema u kategoriji "Sam svoj majstor" što u ovom slučaju ja i jesam. Nemam servis i radionicu. Ne reklamiram se. Hteo sam da podelim svoju emociju sa vama. I to je sve.

Ima grešaka. Moglo je bolje. Moguće je da je previše vazduha izlazilo u odnosu na farbu. Moguće je i da je farba bila gusta. Ali ono što je sigurno sledeći put kad ih budem farbao biće još bolje. 1jee1.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja