Jump to content

Moto Zajednica

everest

Članovi
  • Broj tema i poruka

    33
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu everest

  • Rođendan 14.02.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CBR 1000 RR sc 57

everest's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Drugari nema potrebe za prepirkama. Ionako je ova tema u kategoriji "Sam svoj majstor" što u ovom slučaju ja i jesam. Nemam servis i radionicu. Ne reklamiram se. Hteo sam da podelim svoju emociju sa vama. I to je sve. Ima grešaka. Moglo je bolje. Moguće je da je previše vazduha izlazilo u odnosu na farbu. Moguće je i da je farba bila gusta. Ali ono što je sigurno sledeći put kad ih budem farbao biće još bolje.
  2. Na slikama izgleda grubo zbog ovih tzv 3D perli. Ovo je baza. Preko nje ide lak. Farbao sam pištoljem i kompresorom. Boja je PPG a mislim da je akrilna baza. Sprejem sam farbao ranije pa je ispucao posle dve godine. A i može se očekivati da bude grubo jer ja se učim i zezam. Sigurno da to može mnogo bolje. Meni znači da ga ja sam uradim. Ako gledam koliko me je koštalo sva ponavljanja i prepravke koje sam radio za taj novac bi mi sigurno i profesionalac ofarbao. Nije sve u novcu. Ima nešto i u
  3. Tu i tamo po neka greška... Nije strašno. Popraviću ih u medjuvremenu.
  4. Kraj se lagano nazire. Ostalo je jos da polepim nalepnice i da prelakiram.
  5. Prefarbao sam delove u belu kao podlogu za dalje.
  6. Filer se osusio. Odstranio sam sitne neravnine i popravio greske. Pripremio sam delove za prvu boju.
  7. Danas mi se desio peh. Prolio sam razredjivač po repu. Boja se razlila... Prešmirlao sam ponovo sve i večeras isprskao filer preko repa. Sutra nastavljam.
  8. Kranji izgled se sad vec polako nazire.
  9. Prefarbao sam ponovo rep i kadicu. Nije bilo nikakvih problema.
  10. Ne znam koliko ce ti drzati dobro farba ako si presmirglao sa 1500-2000 Nemam pojma... Videcemo. Ako nije dobro ponovicu sve iz pocetka. Imam dosta strpljenja i hocu sam da ga uradim.
  11. Izgitovao sam ih iz početka ponovo. Pre pola sata sam završio sa filerom. Za sada izgleda dobro. Da se lepo osuše pa cu sutra nastaviti sa radom.
  12. Matirao sam sa 1500 i ponovo prefarbao. Sledećeg jutra situacija je bila ista ili možda jos gora. Noćna mora... Konsultacije su vršene sa raznim poznavaocima ovog zanata. Sobzirom da se nisu mogli složiti oko uzroka ovih fleka došao sam na jednu fenomenalnu ideju koju sam sam smislio. Ošmirglaću oklope do plastike i početi iz početka. Kakva genijalna ideja...
  13. Ali ujutru kad se sve osusilo ispod baze pojavile su se neke čudne fleke...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja