muljaz 2185 Napisano Februar 27, 2014 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je donja granica za istrosenost kaisa na Beverly 200? Da li se popravilo nesto stanje oko digitalnog sata za isti model? Mislim da li je pojeftinio, gde ima najpovoljnije da se nadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je donja granica za istrosenost kaisa na Beverly 200? Da li se popravilo nesto stanje oko digitalnog sata za isti model? Mislim da li je pojeftinio, gde ima najpovoljnije da se nadje? Muljaze, meni su kevlarski kaiševi pucali na 10000 km u metar skoro i više ih neću kupiti. Sad sam stavio Mitsuboshi koji je prva ugradnja. Što se tiče te table , probaj u Bellamoto u Bgd-u, prodaju i polovne delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2185 Napisano Avgust 21, 2014 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada stoji neko vreme motor upali na cvrgu. Malo radi i onda se ugasi. Posle mora da se zavrne gas da bi upalio. Kada upali malo se trese, trokira i ugasi se. Na prelivno crevo pocne da izlazi benzin. Zaglavio plovak? Prljavo lonce? Prsla neka membrana? X? Y? Ja sumnjam na Y? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1095 Napisano Avgust 21, 2014 Drug član, 1118 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo na Gileri vxr 200 slicna stvar. Samo sto kod mene vise nije bilo govora o paljenju. Kada dam kontakt, cuje se pumpa i odmah pocne da izbacuje gorivo na prelivnom odusku na karbu. Problem-zaglavio plovak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2185 Napisano Avgust 23, 2014 Skuteras, 3719 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem, ali ne znam sta je bilo. Skinuo sam karb i prvo rasklopio lonce. Cisto skroz, plovak radi kako treba. Onda sam poodvijao dizne i produvao ih (mislim da je to bio problem). Produvao ostale kanalice, prekontrolisao membrane. Provozao i sad sve radi normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano Ponedeljak u 13:29 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri, Imam problem koji ne mogu da resim bez vase pomoci Na linku ispod se nalazi snimak rada Piaggio Beverly 200. Da li je iko imao slican zvuk/problem da znam u kom pravcu da idem? Rasturio sam glavu, cilindar. Ne vidi se da je pokrivio ventile, klip i cilindar su dobri, nema lufta u radilici/klipnjaci... https://www.swisstransfer.com/d/3479ecc7-4e5b-49a4-82eb-1435c207f5d9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5960 Napisano Ponedeljak u 23:11 BJB Maxi Scooter Club, 6113 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan spajanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 149 Napisano juče u 00:32 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle dolazi zvuk ? Baš tandrče, da li se osim zvuka normalno ponaša ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano juče u 06:19 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan To toliko tandrce da ne mogu da definisem odakle dolazi.. U ostalom, motor je palio na pola zuba, primao gas ali je zvuk takav da mislim da ce se raspasti. Da otklonim sumnju palio sam ga bez kvacila i varijatora.. Vidi se na snimku.. Morao je ostati samo zamajac sa ventilatorom jer preko njega pali. Odneo sam glavu kod Cubi-ja, na prvu mi je rekao nije do nje ali ce da skine ventile i pregleda. Ne otvara mi se masina jer sad kad vrtim magnet bez cilindra nema nikakav strani zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano juče u 07:00 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan https://www.swisstransfer.com/d/d282608d-ff8a-4694-9fa7-cd5b9bd7a384 Jos jedan snimak rasturenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 149 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj zvuk se pojavio iznenada ? Pre toga je radio normalno ? Zvuči baš kao čegrtaljka. Ne znam tehničku konstrukciju tog agregata, ali ako si skinuo CVT ta strana nije, ako radilica i klip nisu, onda ostaje strana gde je magnet, a tu bi trebalo da bude i anlaser, freilauf, uljna pumpa,lanac i španer. Može da bude i nešto bezazleno, da je otpao šraf negde i da skače po motoru, ili neki nosač. Treba sve pregledati detaljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 266 Napisano pre 4 sati Fat and furios, 606 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan odlijepio se dio magneta pa struže po namotajima, provjeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fandjo992 0 Napisano pre 4 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Da, radio je normalno. Procureo je bio dihtung glave i pukao je kais. Glava bila kod Cubija, zamenio dihtung glave i poklopca ventila. Promenio rolnice, kais, ublazivace i posle paljenja ovaj zvuk.. Takodje sam zamenio silen blok na masini ali to opet nema veze sa zvukom. Opet sam odneo kod cubija glavu da prekontrolise. @GastroriderNije, na snimku nema poklopac magneta, odnosno radi bez vodene pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...