Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ovo da okacim!To je bilo jace od mene! Malo je brza od mohikancove uljare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Veličinu 00 dokazujem tamo đe je bitno... Brate znao sam da si kukavica,ali da si tolika ckapi,nisam mogao ni da predpostavim ....mada kada je mrco montenigers bio jak na delu, vec samo na recima,po tome ste opste poznati... Reči ne mogu da opišu koliko sam se potresao zbog ove tvoje izjave 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ovo da okacim!To je bilo jace od mene! Malo je brza od mohikancove uljare Jel i ovaj vozi niz vetar i nizbrdo kad uspeva da vozi vise nego sto fabrika kaze http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.mbike.com%2Fhonda%2Fcbr600rr%2F2004&ei=tDwaU_aeDaK9ygOqg4HQBQ&usg=AFQjCNGZNVhqwFpn9psPpJHY51d28Wa6Cw&bvm=bv.62578216,d.Yms Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Veličinu 00 dokazujem tamo đe je bitno... Brate znao sam da si kukavica,ali da si tolika ckapi,nisam mogao ni da predpostavim ....mada kada je mrco montenigers bio jak na delu, vec samo na recima,po tome ste opste poznati... Reči ne mogu da opišu koliko sam se potresao zbog ove tvoje izjave Znaci mrco osecaj je obostran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ovo da okacim!To je bilo jace od mene! Malo je brza od mohikancove uljare Jel i ovaj vozi niz vetar i nizbrdo kad uspeva da vozi vise nego sto fabrika kaze http://www.google.rs....62578216,d.Yms Mozes ti da guglas do ujutru dzaba ti!Kad trecom ide 210 zasto sestom da neide 290?!Eto ti ga sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ovo da okacim!To je bilo jace od mene! Malo je brza od mohikancove uljare Jel i ovaj vozi niz vetar i nizbrdo kad uspeva da vozi vise nego sto fabrika kaze http://www.google.rs....62578216,d.Yms Mozes ti da guglas do ujutru dzaba ti!Kad trecom ide 210 zasto sestom da neide 290?!Eto ti ga sad I ja kazem da moze da ide 290 ma i vise..... al kad ga bace iz aviona hhaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ovo da okacim!To je bilo jace od mene! Malo je brza od mohikancove uljare Jel i ovaj vozi niz vetar i nizbrdo kad uspeva da vozi vise nego sto fabrika kaze http://www.google.rs....62578216,d.Yms Mozes ti da guglas do ujutru dzaba ti!Kad trecom ide 210 zasto sestom da neide 290?!Eto ti ga sad I ja kazem da moze da ide 290 ma i vise..... al kad ga bace iz aviona hhaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Mart 7, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bolja je litra vina nego 6 decilitra 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Mart 7, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan @Mohikanac ti si brate klasican onlajn hejter, opusti se malo. Nista nisi bolji ako druge prozivas. Ja licno vise volim one kojo su jaki tamo gde je tvrdo. Pozdrav 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan mohikanac=indijanac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 8, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1750 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam ovo da okacim!To je bilo jace od mene! Malo je brza od mohikancove uljare Samo jedno zapazanje: Pogledajte pokazivac kolicine goriva na pocetku i na kraju snimka, kao i predjenu kilometrazu za vreme istog... I, onda recite da 600-ke trose mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 514 Napisano Mart 11, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Hmm.......iscitah natenane sve strane i dileme i misljenja........... i neprocitah vaznu stvar nigde ni na jednoj strani.......danak neiskustvu.........ili mali broj promenjenih motora ....ili previd komentatora........neznma sta je u pitanju ali Bitno je .......... da je 750 klasa namerno ugasena inace u celom svetu pa naravno i kod nas poznata i kao Kraljevska klasa..........silom i losom odlukom za vozace a finansiski opravdanom za fabrike ,ugasena od skoro pa svih proizvodjaca motora namerno........ Tako je nastala ai do danas forsirana hibridna verzija sad popularna NA SILU ........600 klasa......... niti je 500 niti 750 .....ili ti niti je vino niti je rakija....... Mora se pre svega duze voziti bilo koja klasa da bi se onda relativno MOGLO DATI SUBJEKTIVNO misljenje,,,,,,jer ne razmisljamo naravno svi isto ........e tu nastaje problem sto vecina nije imala u licnom posedu sve navedene kubikaze pa da moze da proceni sta je sta .......bar vecina...........medjutim koliko god se juri ebeni konji .......a tvrdim da 98 posto vozaca u Srbiji nezna i nemoze da ih iskoristi .....sva prednost je opet na strani same 1000 darke.......ako nista drugo onda zarad stabilnosti i obrtnog momenta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zhorz 2 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Previse nepotrebnih komentara al dobro druze vidi.. Ako hoces brzinu to imas i u 600 i u 1000 al u 1000 je veca udobnost bolji polozaj cak i laksi za voznju. Ako si u mogucnosti da uzmes dobar 600 za solidne pare uzmi.. al moja preporuka ide 1000 jer sam vozio 600 sad vozim 1000 i znam kako ide prica izmedju 600 i 1000 Sto kazes trosi.. ako ide onda nek i trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan @Mohikanac - prestani da se drvis ko k*ta u vrucu vodu. @AgustaRider, slazem se u potpunosti sa "brzina u krvi" i pogotovu "Srbenda". Mnogo motora od litar su udobniji no 600 kubika. Po meni mozda je i najbolji primer '13 R1 i R6. R6 je mozda i najneudobniji u svojoj klasi. Cak i '13 ZX10R je mnogo jednostavniji za voznju no '13 ZX6R. Za nepoverovati ali jeste tako. Jeste malo tezi ali lakse se vozi. Po meni najbolji litarski Japanac. Oduva R1 bez problema (u USA mora ECU Flash). Vecinom ce litar da bude udobniji od bilo cega drugog. Cbr necu ni da spominjem jer je ona godinama ista. Dosadno ista vec deceniju. Cak i brzinomer i dalje lici k'o da su ga vadili iz NisEkspresov autobus. Jednostavno upitaj sebe zasto niko neide sa litre na 600 kubika? Vidis, ja jesam! I drago mi je sto jesam. Tek tada ukapirah svoje mogucnosti i koliki mi je maksimum. Kad degradiras - tek tada na stazi shvatis kolika je zapravo igracka 600 kubika. Podrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano April 12, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Komercijalni brzinometri poprilicno lažu a i obrtomeri. Mene drugar ubeđuje da Kymco downtown ide 150 na sat he he he . Naravno da ide sa fabričkim brzinomerom, kao što i ova CBR600RR ide 289. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1748 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema jos traje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Maj 3, 2014 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Komercijalni brzinometri poprilicno lažu a i obrtomeri. Mene drugar ubeđuje da Kymco downtown ide 150 na sat he he he . Naravno da ide sa fabričkim brzinomerom, kao što i ova CBR600RR ide 289. :lol: :lol: Znaci nijedna hiljadarka ne ide 299? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ide kod vecine novijih motora 299 postize obicno pre nego sto obrtaji stignu na crveno.Ali sigurno svaki cajger laze bar na tolikoj brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Maj 4, 2014 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan nije poenta u 280 ili 299, razlika 600 i 1000 je nesto drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4293 Napisano Maj 4, 2014 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan nije poenta u 280 ili 299, razlika 600 i 1000 je nesto drugo Tako je! 'Iljada bre,'iljada!!! Kako to moćno zvuči... Ja i za moj više volem da kažem po' 'iljade nego pe'sto! B-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine hiljadu kubika je mera za coveka,ovi sa 500-600 kubika su ipak vozaci amateri....a ko vozi preko 1000 kubika je ono sto se narodski kaze covek i po......... Aj sad malko ozbiljno...da li ste se nekad zapitali zasto niko ko je presao sa 600 na 1000,nikad se vise nije vratio na 600...ja licno nikad ne bi vise vozio manje od 1000 kubika,jedino ako me neka muka natera....tako da dok imam uslova(pare za malo vecu potrosnju goriva)) za voznju jakog motora,isti cu svakako voziti.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan nije poenta u 280 ili 299, razlika 600 i 1000 je nesto drugo Tako je! 'Iljada bre,'iljada!!! Kako to moćno zvuči... Ja i za moj više volem da kažem po' 'iljade nego pe'sto! B-) Onda bolje kupi litru, kad ti je već toliko bitno. Pošto "po' 'iljade" ne zvuči ništa bolje nego "pe'sto", ali jeste upadljivije ... "zvučnije", skrenuće pažnju, ne na pozitivan način. Kao oni likovi što crtaju plamenove i stavljaju nekakve "Xtreme" naljepnice na Juga, najčešće 45icu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Maj 4, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine hiljadu kubika je mera za coveka,ovi sa 500-600 kubika su ipak vozaci amateri....a ko vozi preko 1000 kubika je ono sto se narodski kaze covek i po......... Aj sad malko ozbiljno...da li ste se nekad zapitali zasto niko ko je presao sa 600 na 1000,nikad se vise nije vratio na 600...ja licno nikad ne bi vise vozio manje od 1000 kubika,jedino ako me neka muka natera....tako da dok imam uslova(pare za malo vecu potrosnju goriva)) za voznju jakog motora,isti cu svakako voziti.. a ovi sto imaju K**AC, manji od 21 bez slema, moraju da kupe motor od 'iljadu kubika, da bi malo svoj kompleks zadovoljili ili da bidu glavni u selo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4293 Napisano Maj 4, 2014 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan nije poenta u 280 ili 299, razlika 600 i 1000 je nesto drugo Tako je! 'Iljada bre,'iljada!!! Kako to moćno zvuči... Ja i za moj više volem da kažem po' 'iljade nego pe'sto! B-) Onda bolje kupi litru, kad ti je već toliko bitno. Pošto "po' 'iljade" ne zvuči ništa bolje nego "pe'sto", ali jeste upadljivije ... "zvučnije", skrenuće pažnju, ne na pozitivan način. Kao oni likovi što crtaju plamenove i stavljaju nekakve "Xtreme" naljepnice na Juga, najčešće 45icu Ma zajebavam! Salim se i na svoj i na tudj racun. Dva -tri motora me privlace,da bi voleo da ih imam. naravno,ne mislim o prodaji petstotice. Ali ovde ona i nije predmet rasprave. Sa 500 kubika i 30 konja daleko je "ispod crte". Voleo bi da imam z900/1000 ( sto je relativno i realno) ili cbx1000 (manje verovatno), ali kad skupim parice najverovatnije cu uzeti bmw r1100r. To je opet masina koja je sa svojih duplo kubika od sestice,daleko tromija od iste. Iz toga se vidi da ne patim od konja i brzine. Ti motori mi se svidjaju i plene moju paznju svojom pojavom,legendom,zvukom,bezvremenoscu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...