markone 457 Napisano Januar 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ja kažem da boranija stane sa strane da oni koji imaju kintu mogu da priđu hihihihihihih, boranija!!!! Nemoj sad i ti brate Djuro! :-X Ljude mrzi da čitaju od početka pa pomisle da se NE zajebavam N95 ne laze...ili mozda treba jos neki dokaz Prc!!! Nego Markone, aj napisi jos i da mu je ovo u krugu fake i predvidjam ti sporu i bolnu smrt: ;D ;D ;D Jesi lud?! Ja samo rekao da sam boranija sa slušalicama za 300 dindži a on skida ... paz sad: SAT ;D ;D ;D Kad sam video koji je... reko: Da ti pridržim majstore? ;D ;D ;D Šta bi mi radio da sam ga malo bolje zagledao i skontao da je... FAKE?! ;D ;D ;D Da nisam imao prijatelja koji voli da me obraduje lepim poklonom (istina samo o praznicima ;D - kupio bih ga. I to ne zato sto bolje radi od N95, vec zato sto lepse ''stoji'' ispod vetrobrana mog motora. ovo mi sad pokazujes???? Pa za one pare sam mogao da ti kupim 2 N95 sa sve ovim garmin softverom unutra i jos da ti ostane za bluetooth. Eto, tako mi i treba kad kupim prvo na sta naletim!!! Djuro, i meni treba prijatelj poput tebe! Mogu da otkinem pelcer pa ga nakalemim na neke kandidate?! ;D ;D ;D Nego, od sve zajebancije neko će se i nadrndati! Da mi zatvaramo kafanu ako o zumo 400 nema više ništa pametno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi sad pokazujes???? Pa za one pare sam mogao da ti kupim 2 N95 sa sve ovim garmin softverom unutra i jos da ti ostane za bluetooth. Eto, tako mi i treba kad kupim prvo na sta naletim!!! Mogao sam i ja da ti darujem neki jeftin ''Leupold'' ali sam te ipak obradovao sa Zeiss VM/V 30mm, da se sepuris kad ides u lov ;D Nego, od sve zajebancije neko će se i nadrndati! Da mi zatvaramo kafanu ako o zumo 400 nema više ništa pametno... Pu,pu daleko bilo..... ;D Ko bre da se ljuti? ;D ;D Izuzetno cenim trud svakoga ko se muci, da na ovom vise nego ocajnom trzistu proda bilo kakvu kvalitetnu robu. Samo napred! Dace Bog pa ce za koju godinu, vecini bajkera u Srbiji cifra od 800 evrica biti nesto sto mogu da potrose, bez 'bola u glavi''. Pa bar smo mi narod koji se nikad nije plasio da potrosi kintu na zadovoljstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi sad pokazujes???? Pa za one pare sam mogao da ti kupim 2 N95 sa sve ovim garmin softverom unutra i jos da ti ostane za bluetooth. Eto, tako mi i treba kad kupim prvo na sta naletim!!! Mogao sam i ja da ti darujem neki jeftin ''Leupold'' ali sam te ipak obradovao sa Zeiss VM/V 30mm, da se sepuris kad ides u lov ;D Nego, od sve zajebancije neko će se i nadrndati! Da mi zatvaramo kafanu ako o zumo 400 nema više ništa pametno... Pu,pu daleko bilo..... ;D Ko bre da se ljuti? ;D ;D Izuzetno cenim trud svakoga ko se muci, da na ovom vise nego ocajnom trzistu proda bilo kakvu kvalitetnu robu. Samo napred! Dace Bog pa ce za koju godinu, vecini bajkera u Srbiji cifra od 800 evrica biti nesto sto mogu da potrose, bez 'bola u glavi''. Pa bar smo mi narod koji se nikad nije plasio da potrosi kintu na zadovoljstva. I Šmajser je moj drug! (za one koji su se kasno uključili) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Markone: Tema je zumo 400... ima li još neko nešto da kaže na temu zumo 400? Zumo 400 je lep . Shala mala.Garmin ne moze da se poredi sa ostalim plastikanerima.Ja sam koristio eTrex Vista dok sam se aktivno bavio biciklizmom,i stvarno je svetski sluzio. A sto se tice modela Zumo 400,smatram da 175e nije mala razlika u ceni u odnosu na 500,vrsi svoj posao,a velika vecina korisnika i ne koristi 100% funkcija GPS uredjaja (TMC traffic alerts,Points of interest,...),uglavnom "samo" slobodnu kartografiju i rute.Ja sam na svojoj Visti imao 100 cudesa,a ipak mi je najvaznije bilo da se ne izgubim u shumi...Vazdusni pritisak,kao i nadmorska visina mi tada i ne bi bili od neke posebne koristi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...