belacr6 7 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram uzeti odelo za motor tj kombinezon e sad ne znam tacnu velicinu,visok sam 188,tezak 70 kg.po toj visini i kilazi koja bi mi velicina odgovarala,inace planiram kozno odelo da uzmem..hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Planiraš kožni kombinezon, znači trkačka staza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Imas na raznim sajtovima Size chart, kao naprimer ovaj: http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secf0b186fcc7/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Dainese-Laguna-Seca-Evo-2-Piece-Leather-Suit/SubProducts/Dainese-Laguna-Seca-Evo-2-Piece-Leather-Suit-0001 a mozda ti je najbolje da odes u Mass komp i isprobas neki kombinezon.Imaju veliki asortiman pa ces najlakse utvrditi velicinu za tebe.Ja sam visok 176, 80Kg, koznu jaknu nosim br.50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 22, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo,trenutno sam u austriji pa sam nasao na willhabenu povoljno,zasto da ne pocastim sebe kombinezonom .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nista napamet, najbolje da probas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali daleko je od mene taj covek sto prodaje,a stvarno je povoljno..dobro bi mi dosla vasa misljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odeš lepo u najbližu radnju koju imaš, isprobaš par odela i utvrdiš koji ti broj odgovara, kažeš prodavcima da ćeš još malo da razmisliš i odeš. ( to što si probao odelo u radnji - ne znači da moraš i da ga kupiš ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...