Jump to content

Moto Zajednica

RINO MX čizme br. 43

Recommended Posts

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Kao nove, praktično nenošene. Kupio sam ih od Mileta Ghosta prošle godine. Lepo mi je čovek govorio da to nije za mene, ali kako sam ja naravno uvek u pravu, nisam ga poslušao. :D Dao sam za njih 10 000 dindži, i za tačno toliko sam spreman da ih prepustim nekome kome trebaju ...

zamene NE

fiksna cena DA

GhostMile komentari NE :nanana:

PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1476 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

A "sutra" je vec juce... :lol:

• Drug član, 755 postova

Specijalna Novogodišnja akcija !!! :moto3:

Kupac čizama dobije OVU jaknu po specijalnoj, promotivnoj ceni od samo 2000 dinara !!! :staa2:

Ne propustite !!! Praktično nenošene čizme + odlično očuvana jakna po neverovatnoj ceni od samo 100 dinara !!! Pardon, evara !!! :Mina:

PP

• Drug član, 755 postova

Akcija prošla, čizme još aktuelne ... juče sam ih ponovo uslikao, ovaj put napolju ... so feast your eyes ! :moto3:

rino-5837.jpgrino-5838.jpgrino-5839.jpgrino-5840.jpgrino-5841.jpgrino-5842.jpgrino-5847.jpgrino-5848.jpg

80e zadnja cena. Čizme su zaista izuzetno očuvane. Spolja se na plastičnim delovima vide tragovi korišćenja, jer ipak su nošene. A koliko malo najbolje se vidi na đonovima i na fotkama unutrašnjosti. Još uvek mirišu na novo !

• Drug član, 755 postova

Da probam još jednom. Samo danas spuštam cenu na 70e. Ukoliko ni po toj ceni ne odu, večeras povlačim čizme iz prodaje, i zaključavam oglas ...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja