Dexterr 1973 Napisano Februar 6, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Do sada nikada nisam pao sa motora. a ''ono'' se ne računa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan A to "ono" se zove saobracajna nesreca a ne pad sa motora. Ja padom sa motora racunam nesto sto izazoves svojom greskom, kao npr. sto je isklizavanje iz krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 6, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan A to "ono" se zove saobracajna nesreca a ne pad sa motora. Ja padom sa motora racunam nesto sto izazoves svojom greskom, kao npr. sto je isklizavanje iz krivine. Pad je i ono što su drugi skrivili, to i jeste poenta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Deki, to je tvoje misljenje ali ne i moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 6, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Deki, to je tvoje misljenje ali ne i moje. Ne mišljenje, nego tema... Ali ako ti misliš da nikad nisi pao s motora, ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Nisam sa motora al sa bajsa jesam........bilo je gadnih...posto se ne nosi oprema kao za motor :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Padao kao kruska, mladost ludost. Prelom obe kosti u desnoj podlaktici, oziljci na glavi, na desnoj ruci i na levoj butini me podsecaju na nestasne dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Februar 22, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim mojim tuznim skuterom,eee...Pao sam 4 puta,3 puta na tudju gresku i jednom na moju,sad na leto..rezultat oziljci na laktovima i na kolenu,trenerka nije izdrzala a jakna sa protektorima oko struka(debil),bilo 40 stepeni...al bogami sad na 60 ima da nosim jaknu..skupa skola aj jbg...Nikad nista nisam slomio... pozzz i cuvajte se ljudi,neka ostane na ovome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Za proteklih sedam godina jedanput, tip sa kolima predje u moju traku (meni u susret), kocio on, kocio ja i sa nekih 15 - 20 kmh poljubimo se, nije bilo strasno ali ipak sam overio. ...setih se jos jednog pada , mada bio sam suvozac na tomos automatiku, imao sam tada 6 ili 7 godina, moj brat je vozio, ukocio je prednjom na sljunku i bang! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Od 7me god ni sam ne znam koliko sam puta padao......Kada sam presao na motore sa brzinama padao sam bar po 3 puta godisnje(mozda i vise)ali nista nije bilo ozbiljno jer su bile male brzine i padao sam zbog gluposti i nepaznje....Kada sam se malo uozbiljio(od 14god) smanjio sam brojku na 0 sve do Novembra 2006 kada sam preleteo auto sa nekih 50,60,covek me isekao iz suprotnog pravca i udario sam durektno u bocnu stranu auta....Poseledica oziljak preko celog kolena...Od opreme sam imao Kacigu,jaknu i TRENERKU;D.....Kaciga posteno izguljena i da je nije bilo...... :o.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...