sashac 8204 Napisano Februar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ray Ban su original,mozemo potvrditi u njihovoj prodavnici.Ja sam ih prosle godine platio 25000.E sad na e bay-u su vec vidim oko 130 dolara,plus troskovi dopremanja. Ima na desnom staklu kao matiran deo mali,ocesao sam ih o kacigu.Van vidokruga je ogrebotina,ne smeta vidu ni najmanje.Spolja kad vas neko gleda ne moze da primeti.Naoare su prave bajkerske,veoma lagane sa rastegljivim drskama(mogu da se sire a da ne puknu,imaju opruge).Moze zamena za neku cafe racer kacigu u L velicini,moze revit jakna touring u L velicini,zenska kozna jakna novija u s velicini,da bude crna i da ima cibzar za spajanje sa pantalonama,moze i mash jakna,itd itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 100 evrica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 21, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh. Za polovne u odlicnom stanju mozda ali mozda bi toliko iscupao. Ostecene (izguljene) tesko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 21, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra su... asociraju me na MATRIX...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih prosle godine platio 25000.E Zezaš ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih prosle godine platio 25000.E Zezaš ? Ne zezam,pa nisu one ni sad u Ray Banu mnogo jeftinije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh. Za polovne u odlicnom stanju mozda ali mozda bi toliko iscupao. Ostecene (izguljene) tesko. Gavrolini,ostecenje je toliko malo da je mizerno,na zajebaji.Naocare bukvalno ki nove.Kako ih opisa kao da su razvaljene.Uostalom,ponudi cifru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oces zamenu za Nolan flip up kacigu plave boje....poslaću ti slike.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Oces zamenu za Nolan flip up kacigu plave boje....poslaću ti slike.... Hvala,imam vec Nolan flip up,n 103,tako da mi ne treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pazi,naocare od 25000e..slovima dvateset pet hiljada evra,da nisi pogresio za dve nule odlicni cvokeri nema price,al de nadje 25000e...mislim.malo mi mnogo ta cifra jaka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Februar 22, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Boki nisi video tačku posle 25,000 tako da to E ne pripada toj cifri Moraš po đozle kao i ja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pazi,naocare od 25000e..slovima dvateset pet hiljada evra,da nisi pogresio za dve nule odlicni cvokeri nema price,al de nadje 25000e...mislim.malo mi mnogo ta cifra jaka... Boki brate,ti si za neke sa dioptrijom hehe.Jel nosis ti cvike dok opravljas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ray Ban su original,mozemo potvrditi u njihovoj prodavnici.Ja sam ih prosle godine platio 25000.E sad na e bay-u su vec vidim oko 130 dolara,plus troskovi dopremanja. Ima na desnom staklu kao matiran deo mali,ocesao sam ih o kacigu.Van vidokruga je ogrebotina,ne smeta vidu ni najmanje.Spolja kad vas neko gleda ne moze da primeti.Naoare su prave bajkerske,veoma lagane sa rastegljivim drskama(mogu da se sire a da ne puknu,imaju opruge).Moze zamena za neku cafe racer kacigu u L velicini,moze revit jakna touring u L velicini,zenska kozna jakna novija u s velicini,da bude crna i da ima cibzar za spajanje sa pantalonama,moze i mash jakna,itd itd... ma ja jesam mal corav,,ali i dalje vidim neku ogromnu cifru 25000.i slovo e... al vidim da sam pogresio.... mislilo se na dinae a E je nastavak..kad ne citam lepo..a stvarno sam corav na blizu i sa tim sitnisima od slova vis da sam corav,primam te tvoje djozluke na poklon ako ce da pomognu a ako nece nema veze ionako mi fale neke , Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ray Ban su original,mozemo potvrditi u njihovoj prodavnici.Ja sam ih prosle godine platio 25000.E sad na e bay-u su vec vidim oko 130 dolara,plus troskovi dopremanja. Ima na desnom staklu kao matiran deo mali,ocesao sam ih o kacigu.Van vidokruga je ogrebotina,ne smeta vidu ni najmanje.Spolja kad vas neko gleda ne moze da primeti.Naoare su prave bajkerske,veoma lagane sa rastegljivim drskama(mogu da se sire a da ne puknu,imaju opruge).Moze zamena za neku cafe racer kacigu u L velicini,moze revit jakna touring u L velicini,zenska kozna jakna novija u s velicini,da bude crna i da ima cibzar za spajanje sa pantalonama,moze i mash jakna,itd itd... ma ja jesam mal corav,,ali i dalje vidim neku ogromnu cifru 25000.i slovo e... al vidim da sam pogresio.... mislilo se na dinae a E je nastavak..kad ne citam lepo..a stvarno sam corav na blizu i sa tim sitnisima od slova vis da sam corav,primam te tvoje djozluke na poklon ako ce da pomognu a ako nece nema veze ionako mi fale neke , Dobrim ljudima sve je oprosteno...Dooont vooorieed... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 22, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Ray Ban su original,mozemo potvrditi u njihovoj prodavnici.Ja sam ih prosle godine platio 25000.E sad na e bay-u su vec vidim oko 130 dolara,plus troskovi dopremanja. Izvini sto offujem ali ALI brate gde god da si kupio ODRALI SU TE!,to je model star oko 10 godina i radi se mislim jos uvek .Bez polarizacije je oko 12000 a sa polarizacijom oko 16000 u RB radnji.Radio sam kod njih 11 godina.ODLICAN MODEL ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 23, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto se mnogima svidjaju,a nema se para,naocare po specijalnoj ceni od 60 evrica.Nemoj da me je neko sad offovao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Februar 23, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da rezervišem, imaš PP Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan a ja uz tvoje naocari dajem i par roze stakala sa ogledalom za taj model...ko ih kupi dobije i ta dva stakla...ili ti sashac...ako hoces ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan a ja uz tvoje naocari dajem i par roze stakala sa ogledalom za taj model...ko ih kupi dobije i ta dva stakla...ili ti sashac...ako hoces ... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ako vam trebaju rezervna stakla roze sa efektom ogledala imate kod mene gratis...pozzzzz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 23, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Eto,ZemZem imas i rezervna stakla...Kolega Gmum poklanja... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Februar 23, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan jesu malo rozikasta al...budimo u trendu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...