vulekawasaki 2 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekih2-3 nedelje,moj tajo ;D kupio Horneta.Motor radi perfektno,malo je zagreban,...al šta sad :-\ 3 850 eura 2000.god. DRUGI VLASNIK (odnosi se na mog oca),uvoz iz Nemačke,slajderi,pancirna creva,...evo par slika. PS: Treba još da se sređuje. Nešto me zezaju slike ,pa moram ovako preko mobilnog. A evo malo i egzotike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj ti si dosao da se hvalis da si kupio ili imas neko konkretno pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan kakva ergela!! svaka cast! A ciji je ovo motor u sredini? ili su sva tri tvoja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti hvali brate, imaš i čime!Hondica je ko bombona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moren 0 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Lj - Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je, crvena joj pase Kod Hornetke mi se posebno svidja oblik auspuha kako pase uz liniju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Hornet 600/900, motor sa stilom za cistu 10! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan to je bio moj prvi pik na draftu dok nisam ugledao TDMa meni je to najlepsi/najskladniji naked motor [od aktuelnih modela] ja bi skinuo ove bocne plastikice, samo kvare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim rečima....<MilošBG>Će se dogovorimo ;D ;D ;D ;D ;D R6 je od jednog druga,pa ga radim,a plastike su na farbanju. Nego čekam lepo vreme pa da ih sredim obojcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj ti si dosao da se hvalis da si kupio ili imas neko konkretno pitanje? Par njih je tražilo da vide slike.Pa je to povod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nema niceg loseg u tome sto se covek pohvalio... Honda je prelepa, nisam video Horneta u ovoj boji, ali mu JAKO lepo stoji... (jbes ga, nostalgija, setio sam se caletove stare VF honde, bila je iste boje... :'() Skini mu te plastikice i bice cista 10ka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auhhh,takodje mislim da je najuskladjeniji naked od ovih pristupachnijih ... svaka chast,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vredi svaku paru koju si dao,,lepo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj ti si dosao da se hvalis da si kupio ili imas neko konkretno pitanje? Par njih je tražilo da vide slike.Pa je to povod Izvini nisam odmah ukapirao! Motor je full,vozio sam tu istu samo crnu i dan danas je u savrsenom stanju !Savrsen motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...