cparty 41 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam akumulator Unibat 12V 12Ah, desni (130mm-80mm-160mm) akumulator, nije nov i nije perfektan, oslabio je, ali kad se stalno vozi motor on ga puni i nije toliki problem, rekoh ako nekom treba da posluzi malo dok ne kupi nov, voljan sam da poklonim. 27 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zainteresovan, ali cu da te pohvalim za gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Februar 18, 2014 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan i od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 18, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan bravo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu da ga zapljunem dok ne proverim da li odgovara na moje kinesko sokocalo? Sutra potvrdjujem da li mi odgovara ili ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Pa stvarno mislim da je bolje da nekog kolegu koliko toliko usreci nego da da skuplja prasinu. E javilo mi se nekoliko vas da bih ostao fer i posto ne zelim nikog da naljutim prvi od svih se javio clan Shecki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...