nemanja13 0 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ovaj motor pre nekoliko dan jos mi nije stigao ali kada sam isao da ga vidim nisam nikako mogao da provalim gde se gleda koliko ima goriva hteo sam da zamenim ulje ali ne znam koliko treba da se sipa i koje ulje da sipam ako neko moze da mi odgovori na ova pitanja?Imam jos dosta pitanja ali za pocetak evo ova dva koja me trenutno najvise zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Skines lepo service-manual i tamo imas sve detaljno objasnjeno.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja13 0 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde imao da se skine ja sam trazio ali nisam nasao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja13 0 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na hondinom sajtu ali nema sve.Treba mi ono upustvo sto koriste majstori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...