necko80 4 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, nemogu se odluciti izmedju ova dva modela? Potrebna mi je vasa pomoc znaci potrebno mi je samo slikati na jednodnevnim motoizletima, letnji, zimski odmor i neki video mada prevashodno slike. Unapred Hvala na odgovorima i sugestijama... Nemanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam AW100 već dve i po godine. Pouzdan, padao par puta, korišćen u vodi, prašini, slikao, snimao u svim uslovima. Meni jedino smeta to što sam sa prethodnim Benq običnim digitalcem imao lepše slike u svim segmentima nego ovaj AW100 od 200 i kusur €. Sve zavisi šta hoćeš od aparata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...